Introduktion till Instagram

Med mobilappen instagram kommunicerar du med bilder. Privatpersoner delar personliga bilder och företag använder tjänsten som kommunikationskanal. Vi berättar hur du kommer igång och ger dig några bra tips.
Instagram har idag över 80 miljoner användare och köptes upp av Facebook under början på året.  Det som kännetecknar instagrambilder är de filter som användaren har möjlighet att använda på bilderna. Nyligen lanserade Instagram möjligheten att dela videor vilket ger användarna helt nya möjligheter.

De flesta använder instagram i sin mobiltelefon för att följa andra användare men du kan också se instagramflöden från datorn eller surfplattan.
Börja med att installera appen Instagram i din mobiltelefon. Den är gratis och finns både i Appstore och Google Play. Ladda upp en bra profilbild och skriv en beskrivning för dig som person eller för ditt företag. Lägg även till en länk till hemsidan. Sen är du redo att börja ta och visa upp bilder.
Med blocket Instagram är det enkelt att visa upp dina instagrambilder på din hemsida. Du kopplar det till din instagramprofil och sedan visas bilderna automatiskt.

Visa ditt instagramflöde på din hemsida
Instagram för företag

Med mobilappen instagram kommunicerar du med bilder. Privatpersoner delar personliga bilder och företag använder tjänsten som kommunikationskanal. Vi berättar hur du kommer igång och ger dig några bra tips.

Instagram har idag över 80 miljoner användare och köptes upp av Facebook under början på året.  Det som kännetecknar instagrambilder är de filter som användaren har möjlighet att använda på bilderna. Nyligen lanserade Instagram möjligheten att dela videor vilket ger användarna helt nya möjligheter.

De flesta använder instagram i sin mobiltelefon för att följa andra användare men du kan också se instagramflöden från datorn eller surfplattan.

Börja med att installera appen Instagram i din mobiltelefon. Den är gratis och finns både i Appstore och Google Play. Ladda upp en bra profilbild och skriv en beskrivning för dig som person eller för ditt företag. Lägg även till en länk till hemsidan. Sen är du redo att börja ta och visa upp bilder.

Med blocket Instagram är det enkelt att visa upp dina instagrambilder på din hemsida. Du kopplar det till din instagramprofil och sedan visas bilderna automatiskt.