Vill du prova nya Hemsida24?

Snart lanseras ett helt nytt förbättrat Hemsida24! Nu behövs din hjälp för att prova och hitta fel och problem.
 
Hemsida24 har inte haft så många nyheter på sistone, men vi har faktiskt jobbat desto hårdare för att göra tjänsten ännu bättre för dig som kund! Sedan i somras har vi arbetat med en ny version av Hemsida24. Systemet har gjorts om från grunden och fått en ny plattform som går att växa med.Några av nyheterna är helt nya designmallar, anpassningar i realtid, sidhuvudseditor, ny texthantering & utfällbara undersidor. Läs mer här.
 
Vill du prova nya Hemsida24 och hjälpa oss att hitta fel?

Läs om alla nyheter här
Ansök om att prova nya Hemsida24 (enkelt formulär)

 
– Mikael, produktansvarig på Hemsida24

Snart lanseras ett helt nytt förbättrat Hemsida24! Nu behövs din hjälp för att prova och hitta fel och problem.

 

Hemsida24 har inte haft så många nyheter på sistone, men vi har faktiskt jobbat desto hårdare för att göra tjänsten ännu bättre för dig som kund! Sedan i somras har vi arbetat med en ny version av Hemsida24. Systemet har gjorts om från grunden och fått en ny plattform som går att växa med.

Några av nyheterna är helt nya designmallar, anpassningar i realtid, sidhuvudseditor, ny texthantering & utfällbara undersidor. Läs mer här.

 

Vill du prova nya Hemsida24 och hjälpa oss att hitta fel?

 

– Mikael, produktansvarig på Hemsida24