Ny personal & förbättrad support

Senaste tillskottet till teamet bakom Hemsida24 är Emelie som kommer att arbeta i supporten. Vi har också utvecklat ett helt nytt system för support så att vi snabbare kan ge svar på frågor.För några veckor sedan började Emelie hos oss, som är vår sjunde anställde. Hon kommer att tillsammans med Kristina hjälpa dig när du problem eller undrar över något. Hon lär sig snabbt och det är jättekul att vi blir fler!
 
Calle, en av våra utvecklare, har också under några veckors tid arbetat med att förbättra supportens verktyg. Snart kommer vi att kunna ge snabbare och mer korrekta svar på era frågor och funderingar. Bland annat kommer vi att kunna skicka ut SMS i samband med att vi svarar på en fråga.
 
Vi ser fram emot ett spännande 2011!
 
– Mikael, produktansvarig på Hemsida24

Senaste tillskottet till teamet bakom Hemsida24 är Emelie som kommer att arbeta i supporten. Vi har också utvecklat ett helt nytt system för support så att vi snabbare kan ge svar på frågor.

För några veckor sedan började Emelie hos oss, som är vår sjunde anställde. Hon kommer att tillsammans med Kristina hjälpa dig när du problem eller undrar över något. Hon lär sig snabbt och det är jättekul att vi blir fler!

 

Calle, en av våra utvecklare, har också under några veckors tid arbetat med att förbättra supportens verktyg. Snart kommer vi att kunna ge snabbare och mer korrekta svar på era frågor och funderingar. Bland annat kommer vi att kunna skicka ut SMS i samband med att vi svarar på en fråga.

 

Vi ser fram emot ett spännande 2011!

 

– Mikael, produktansvarig på Hemsida24