Just nu! Domännamn för endast 10 kronor!

Behöver du ett nytt domännamn till din hemsida eller vill du säkra upp ett domännamn till din nya affärsidé? Då rekommenderar vi dig att passa på denna vecka, för just nu har vi ett specialerbjudande på .nu domäner. Erbjudandet innebär att du som är kund hos oss sparar 139 kronor vid köp av ett nytt domännamn. Så passa på säger vi!Varför är det bra med fler domäner? Att ha fler domäner till en och samma hemsida kan vara smart om du exempelvis vill fånga de som stavar ditt företagsnamn fel men det kan också vara bra för att skydda ditt nya varumärke eller din nya affärsidé som du har på gång. Oavsett så är det bra att passa på nu!

Nu erbjuder vi dig som är kund hos oss på Hemsida24 och som behöver ett nytt eller extra domännamn att köpa det för endast 10 kronor. Erbjudandet gäller endast under denna vecka mellan den 24-30 september.

Erbjudandet gäller dig som:

Är kund hos Hemsida24 (har ett betalabonnemang)
Köper ett nytt domännamn (erbjudandet gäller ej vid förnyelse)
Vill ha en .nu domän

Erbjudandet innefattar obegränsat antal domännamn (.nu) under 1 år, därefter gäller ordinarie pris på 149 kronor per år.

Gör så här:

Logga in på ditt konto (alternativt skapa ett om du vill bli kund!).
Klicka på länken “Beställ” nere till höger i huvudmenyn.
Välj vilket(a) domännamn du önskar att köpa för 10 kronor.
Beställ och domännamnen är dina!

Har du några frågor kring vårt erbjudande? Då är du varmt välkommen att höra av dig till vår support, med fördel inloggad på din hemsida.

Behöver du ett nytt domännamn till din hemsida eller vill du säkra upp ett domännamn till din nya affärsidé? Då rekommenderar vi dig att passa på denna vecka, för just nu har vi ett specialerbjudande på .nu domäner. Erbjudandet innebär att du som är kund hos oss sparar 139 kronor vid köp av ett nytt domännamn. Så passa på säger vi!

Varför är det bra med fler domäner? Att ha fler domäner till en och samma hemsida kan vara smart om du exempelvis vill fånga de som stavar ditt företagsnamn fel men det kan också vara bra för att skydda ditt nya varumärke eller din nya affärsidé som du har på gång. Oavsett så är det bra att passa på nu!

Nu erbjuder vi dig som är kund hos oss på Hemsida24 och som behöver ett nytt eller extra domännamn att köpa det för endast 10 kronor. Erbjudandet gäller endast under denna vecka mellan den 24-30 september.

Erbjudandet gäller dig som:

  • Är kund hos Hemsida24 (har ett betalabonnemang)
  • Köper ett nytt domännamn (erbjudandet gäller ej vid förnyelse)
  • Vill ha en .nu domän

Erbjudandet innefattar obegränsat antal domännamn (.nu) under 1 år, därefter gäller ordinarie pris på 149 kronor per år.

Gör så här:

  1. Logga in på ditt konto (alternativt skapa ett om du vill bli kund!).
  2. Klicka på länken “Beställ” nere till höger i huvudmenyn.
  3. Välj vilket(a) domännamn du önskar att köpa för 10 kronor.
  4. Beställ och domännamnen är dina!

Har du några frågor kring vårt erbjudande? Då är du varmt välkommen att höra av dig till vår support, med fördel inloggad på din hemsida.