Vilken funktion vill du se i Hemsida24 framöver?

Nu flyttar en ny röstningsfunktion in på vår hemsida och det blir enklare för dig att rösta på den funktion som du vill se i Hemsida24 framöver. Vi har gått igenom all den feedback som vi fått in från våra kunder och har nu valt att presenterar sex av de funktioner som du kan rösta på. Kanske vill du visa sociala ikoner i mobilmenyn, fixera menyn eller markera en produkt som “Nyhet” i din e-butik? Rösta du med!Tidigare har du kunnat lämna dina förbättringsförslag i vårt Feedback-forum och även kunnat rösta på de idéer du vill ska prioriteras. Med vår nya röstningsfunktion på hemsidan blir det enklare och mer överskådligt eftersom vi samlat och presenterar de funktioner som varit bland de mest efterfrågade och som är tekniskt genomförbara för dig att välja mellan.

Funktionerna som du kan rösta på kommer att uppdateras allt eftersom vi släpper nya funktioner i verktyget. Så om du har en efterlängtad funktion som inte är med i röstningen just nu, ja då kan den dyka upp längre fram. Så håll utkik!  

Så här röstar du!
Du hittar röstningsfuntkionen på vår hemsida under “Funktioner” eller via länken längst ner i detta inlägg. Du har, precis som alla besökare, en röst att lägga på den funktion du vill se framöver och du röstar genom att klicka på “Rösta”. Du kan se hur många som hittills har röstat under respektive funktion.

Rösta på någon av de här funktionerna!

1. Visa sociala ikoner i mobilmenyn
Gör det enkelt för dina besökare att klicka sig vidare till dina sociala medier även i mobilversionen av din hemsida. Ikonerna kommer att vara synliga nedanför undersidorna i mobilens meny.

2. Markera produkter som nyhet i din e-butik
Markera en produkt i din e-butik som en “Nyhet”. De produkter som du markerar som “Nyhet” visas samlat på startsidan i din e-butik och dina besökare kan enkelt filtrera och se dina nyheter i butiken.

3. Fixera sidhuvudet/menyn 
Fixera sidhuvudet så att exempelvis meny och logotyp följer med när besökaren skrollar på din hemsida. En snygg effekt som gör det enkelt för besökaren att navigera på din hemsida.

4. Skapa länkar i formulär
Men den här funktionen kan du lägga till en länk till en annan sida enkelt i ditt formulär. Kanske en länk till en informationssida om hur du hanterar dina kunders personuppgifter eller en sida med mer information om dina villkor?

5. Skapa en FAQ-sida (Frågor & svar)
När besökaren klickar på en fråga/rubrik så fälls en beskrivande text med svaret på frågan ut undertill. En bra funktion som hjälper dina besökare att navigera smidigt speciellt när du har mycket information på en undersida. Perfekt att använda på en FAQ-sida med samlade frågor och svar för dina besökare!

6. Valbar vy i kassan i din e-butik
Välj vilken information som ska visas när dina kunder kommer till kassan i din e-butik. Välj exempelvis att endast visa fraktkostnad och totalpris för dina kunder och dölj moms-förtydliganden och kostnad för betalsätt i kassan. Gör det enkelt för din kund och ge dem aktuell och relevant information om sitt köp.

Ta till vara på chansen och rösta fram vilken av dessa funktioner som du tycker att vi ska lägga till på din hemsida framöver. Klicka på länken nedan och var med och rösta du med!

Nu flyttar en ny röstningsfunktion in på vår hemsida och det blir enklare för dig att rösta på den funktion som du vill se i Hemsida24 framöver. Vi har gått igenom all den feedback som vi fått in från våra kunder och har nu valt att presenterar sex av de funktioner som du kan rösta på. Kanske vill du visa sociala ikoner i mobilmenyn, fixera menyn eller markera en produkt som “Nyhet” i din e-butik? Rösta du med!

Tidigare har du kunnat lämna dina förbättringsförslag i vårt Feedback-forum och även kunnat rösta på de idéer du vill ska prioriteras. Med vår nya röstningsfunktion på hemsidan blir det enklare och mer överskådligt eftersom vi samlat och presenterar de funktioner som varit bland de mest efterfrågade och som är tekniskt genomförbara för dig att välja mellan.

Funktionerna som du kan rösta på kommer att uppdateras allt eftersom vi släpper nya funktioner i verktyget. Så om du har en efterlängtad funktion som inte är med i röstningen just nu, ja då kan den dyka upp längre fram. Så håll utkik!  

Så här röstar du!
Du hittar röstningsfuntkionen på vår hemsida under “Funktioner” eller via länken längst ner i detta inlägg. Du har, precis som alla besökare, en röst att lägga på den funktion du vill se framöver och du röstar genom att klicka på “Rösta”. Du kan se hur många som hittills har röstat under respektive funktion.

Rösta på någon av de här funktionerna!

1. Visa sociala ikoner i mobilmenyn
Gör det enkelt för dina besökare att klicka sig vidare till dina sociala medier även i mobilversionen av din hemsida. Ikonerna kommer att vara synliga nedanför undersidorna i mobilens meny.

2. Markera produkter som nyhet i din e-butik
Markera en produkt i din e-butik som en “Nyhet”. De produkter som du markerar som “Nyhet” visas samlat på startsidan i din e-butik och dina besökare kan enkelt filtrera och se dina nyheter i butiken.

3. Fixera sidhuvudet/menyn 
Fixera sidhuvudet så att exempelvis meny och logotyp följer med när besökaren skrollar på din hemsida. En snygg effekt som gör det enkelt för besökaren att navigera på din hemsida.

4. Skapa länkar i formulär
Men den här funktionen kan du lägga till en länk till en annan sida enkelt i ditt formulär. Kanske en länk till en informationssida om hur du hanterar dina kunders personuppgifter eller en sida med mer information om dina villkor?

5. Skapa en FAQ-sida (Frågor & svar)
När besökaren klickar på en fråga/rubrik så fälls en beskrivande text med svaret på frågan ut undertill. En bra funktion som hjälper dina besökare att navigera smidigt speciellt när du har mycket information på en undersida. Perfekt att använda på en FAQ-sida med samlade frågor och svar för dina besökare!

6. Valbar vy i kassan i din e-butik
Välj vilken information som ska visas när dina kunder kommer till kassan i din e-butik. Välj exempelvis att endast visa fraktkostnad och totalpris för dina kunder och dölj moms-förtydliganden och kostnad för betalsätt i kassan. Gör det enkelt för din kund och ge dem aktuell och relevant information om sitt köp.

Ta till vara på chansen och rösta fram vilken av dessa funktioner som du tycker att vi ska lägga till på din hemsida framöver. Klicka på länken nedan och var med och rösta du med!