Redigeringsläget har nytt utseende

Redigeringsläget har fått ett nytt utseende. Nu navigerar du mellan hemsidan, butiken och kontrollpanelen via tre flikar. Det finns också en meny för att beställa, besöka hemsidan, hjälp och logga ut. Se bilder och läs mer om förändringarna. Via de tre flikarna navigerar du mellan hemsidan, e-butiken och kontrollpanelen.Blocken har fått nya ikoner. Vi har även ändrat ordningen och platsen på dem utifrån vilka som används mest. Den nya designen är inte bara ett snyggare utseende. Vi använder numera en teknik för ha vektorbaserade ikoner och grafik istället för traditionella bilder. Det ger gränssnittet extra skärpa på exempelvis datorer med högupplösta retina-skärmar.

Redigeringsläget har fått ett nytt utseende. Nu navigerar du mellan hemsidan, butiken och kontrollpanelen via tre flikar. Det finns också en meny för att beställa, besöka hemsidan, hjälp och logga ut. Se bilder och läs mer om förändringarna. 

Via de tre flikarna navigerar du mellan hemsidan, e-butiken och kontrollpanelen.

Blocken har fått nya ikoner. Vi har även ändrat ordningen och platsen på dem utifrån vilka som används mest. 

Den nya designen är inte bara ett snyggare utseende. Vi använder numera en teknik för ha vektorbaserade ikoner och grafik istället för traditionella bilder. Det ger gränssnittet extra skärpa på exempelvis datorer med högupplösta retina-skärmar.