Google Apps inte längre gratis för nya kunder

Från och med 7 december slutade Google, utan förvarning, att erbjuda den e-postlösning som vi fram tills dess tillhandahållit till våra användare. Vi kan därför inte i nuläget sätta upp e-postkonton för domännamn åt våra kunder. Att hitta en lösning på detta är av högsta prioritet för oss, och vi gör allt vi kan för att lösa problemet.
 
Obs! Du som redan har ett e-postkonto från Google Apps påverkas inte av förändringen
 
Läs mer i Googles officiella blogg

Från och med 7 december slutade Google, utan förvarning, att erbjuda den e-postlösning som vi fram tills dess tillhandahållit till våra användare. Vi kan därför inte i nuläget sätta upp e-postkonton för domännamn åt våra kunder. Att hitta en lösning på detta är av högsta prioritet för oss, och vi gör allt vi kan för att lösa problemet.

 

Obs! Du som redan har ett e-postkonto från Google Apps påverkas inte av förändringen

 

Läs mer i Googles officiella blogg