Delbetalning med Klarna

Nu kan du erbjuda dina kunder tre nya betalningsalternativ i din e-butik.
Med Klarna konto handlar kunden i olika e-butiker och får en samlad faktura över sina köp varje månad. Klarna delbetalning låter kunderna dela upp betalningen av sitt köp på flera månader. Klarna erbjuder också temporära kampanjer som exempelvis handla nu och betala i slutet av sommaren.Med Klarna konto samlas alla månadens köp på en faktura. Det underlättar för kunden och öppnar upp för fler köp som ökar din försäljning.
 
Idag finns det 700 000 kontokunder vilket gör dem till marknadens starkaste köpgrupp. Förutom att de handlar fem gånger mer på nätet än en vanlig nätkonsument söker de sig aktivt till de butiker som erbjuder Klarna konto. För köp med lägre snittordervärden är Klarna konto ett bra sätt att ytterligare öka köpkraften hos dina kunder.För dyrare varor har Klarna fasta delbetalningsalternativ såsom delbetalning i 3 månader, 6 månader, 12 månader osv. Detta ökar tillgängligheten för alla dina produkter och gör att dina kunder kan handla fler gånger och för högre belopp. Med Klarna delbetalning får kunden en faktura varje månad.När Klarna har tidsbegränsade kampanjer har du möjlighet att erbjuda dessa till dina kunder. Det kan exempelvis vara en sommarkampanj där kunden handlar under sommaren och betalar i augusti.Även om kunden väljer att dela upp sin betalning betalar Klarna alltid ut hela beloppet till dig. Precis som med fakturabetalningen står Klarna för både kredit- och bedrägeririsken.
 
Beställ Klarnas tjänster direkt online – Klicka här

Nu kan du erbjuda dina kunder tre nya betalningsalternativ i din e-butik.

Med Klarna konto handlar kunden i olika e-butiker och får en samlad faktura över sina köp varje månad. Klarna delbetalning låter kunderna dela upp betalningen av sitt köp på flera månader. Klarna erbjuder också temporära kampanjer som exempelvis handla nu och betala i slutet av sommaren.

Med Klarna konto samlas alla månadens köp på en faktura. Det underlättar för kunden och öppnar upp för fler köp som ökar din försäljning.

 

Idag finns det 700 000 kontokunder vilket gör dem till marknadens starkaste köpgrupp. Förutom att de handlar fem gånger mer på nätet än en vanlig nätkonsument söker de sig aktivt till de butiker som erbjuder Klarna konto. För köp med lägre snittordervärden är Klarna konto ett bra sätt att ytterligare öka köpkraften hos dina kunder.

För dyrare varor har Klarna fasta delbetalningsalternativ såsom delbetalning i 3 månader, 6 månader, 12 månader osv. Detta ökar tillgängligheten för alla dina produkter och gör att dina kunder kan handla fler gånger och för högre belopp. Med Klarna delbetalning får kunden en faktura varje månad.

När Klarna har tidsbegränsade kampanjer har du möjlighet att erbjuda dessa till dina kunder. Det kan exempelvis vara en sommarkampanj där kunden handlar under sommaren och betalar i augusti.

Även om kunden väljer att dela upp sin betalning betalar Klarna alltid ut hela beloppet till dig. Precis som med fakturabetalningen står Klarna för både kredit- och bedrägeririsken.

 

Beställ Klarnas tjänster direkt online – Klicka här