Hemsida24 uppmärksammas internationellt

Svenska Handelskammaren för Storbritannien uppmärksammar Hemsida24 i nästa nummer av medlemstidningen Link. I artikeln har de intervjuat Mikael som är en av grundarna till Hemsida24.
 
Link skriver hur Mikael och Ludvig såg möjligheten att skapa en lättanvänd hemsidetjänst när de tidigare drev en foto-community. De uppfattade ett behov för lättanvända hemsidetjänster då många medlemmar hade bristfälliga hemsidor. En marknadsundersökning bland små företag bekräftade deras föraningar och fick dem att skapa Hemsida24. Efter lanseringen hösten 2008 har intresset varit stort. Det är nu över 7000 företag som har en hemsida hos Hemsida24. Sedan starten har grundarna vunnit pris för bästa inkubatorföretag och fördubblat antalet medarbetare.
 
Svenska handelskammaren för Storbritannien grundades 1906 med syftet att utbyta idéer, erfarenhet, och skapa nätvarkande mellan Sverige och Storbritannien.

Svenska Handelskammaren för Storbritannien uppmärksammar Hemsida24 i nästa nummer av medlemstidningen Link. I artikeln har de intervjuat Mikael som är en av grundarna till Hemsida24.

 

Link skriver hur Mikael och Ludvig såg möjligheten att skapa en lättanvänd hemsidetjänst när de tidigare drev en foto-community. De uppfattade ett behov för lättanvända hemsidetjänster då många medlemmar hade bristfälliga hemsidor. En marknadsundersökning bland små företag bekräftade deras föraningar och fick dem att skapa Hemsida24. 

Efter lanseringen hösten 2008 har intresset varit stort. Det är nu över 7000 företag som har en hemsida hos Hemsida24. Sedan starten har grundarna vunnit pris för bästa inkubatorföretag och fördubblat antalet medarbetare.

 

Svenska handelskammaren för Storbritannien grundades 1906 med syftet att utbyta idéer, erfarenhet, och skapa nätvarkande mellan Sverige och Storbritannien.