Ändra mallens färg med endast en inställning

Med den enkla anpassningen byter du färg på en mall med en enda inställning. Då ändras exempelvis bakgrundsfärgen för menyn, länkfärgen och färgen på rubrikerna på samma gång. Samtidigt lanserar vi även en ny färgväljare. Under processen med att skapa nya mallar ville vi göra det enklare att byta färg på en mall. Resultatet blev den enkla anpassningen som går att använda på flertalet av de senast lanserade mallarna. Självklart finns även de tidigare anpassningarna kvar så du kan justera alla färger var för sig. 
 
Se en videopresentation av enkla anpassningar.
Idag är den enkla anpassningen tillgänglig på följande sex mallar.

Hanoi
Lagos
Seoul
Singapore
Banker
Two-lines
I samband med den enkla anpassningen lanserar vi även en ny färgväljare. Den kommer lanseras på övriga ställen allt eftersom och kan just nu endast användas för den enkla anpassningen. 

Med den enkla anpassningen byter du färg på en mall med en enda inställning. Då ändras exempelvis bakgrundsfärgen för menyn, länkfärgen och färgen på rubrikerna på samma gång. Samtidigt lanserar vi även en ny färgväljare. 

Under processen med att skapa nya mallar ville vi göra det enklare att byta färg på en mall. Resultatet blev den enkla anpassningen som går att använda på flertalet av de senast lanserade mallarna. Självklart finns även de tidigare anpassningarna kvar så du kan justera alla färger var för sig. 

 

Se en videopresentation av enkla anpassningar.

Idag är den enkla anpassningen tillgänglig på följande sex mallar.

  • Hanoi
  • Lagos
  • Seoul
  • Singapore
  • Banker
  • Two-lines

I samband med den enkla anpassningen lanserar vi även en ny färgväljare. Den kommer lanseras på övriga ställen allt eftersom och kan just nu endast användas för den enkla anpassningen.