Anpassa typsnitten live

För att göra det enklare att ställa in typsnitten har vi flyttat typsnittsinställningarna till en egen panel. Det betyder att du kan se dina ändringar direkt när du gör dom.Du väljer typsnitt och storlek i en lista. Du kan också blädda bland typsnitten och öka eller minska storleken steg för steg. Precis som tidigare finns de avancerade inställningarna på en egen flik. Bland dessa kan du exempelvis ställa in fet stil, justering och radhöjd.
 
Du har också en förhandsvisning av inställningarna som visar resultatet om du redigerar en undersida som inte använder det typsnitt du redigerar.Obs! Videon innehåller inget ljud. 

För att göra det enklare att ställa in typsnitten har vi flyttat typsnittsinställningarna till en egen panel. Det betyder att du kan se dina ändringar direkt när du gör dom.

Du väljer typsnitt och storlek i en lista. Du kan också blädda bland typsnitten och öka eller minska storleken steg för steg. Precis som tidigare finns de avancerade inställningarna på en egen flik. Bland dessa kan du exempelvis ställa in fet stil, justering och radhöjd.

 

Du har också en förhandsvisning av inställningarna som visar resultatet om du redigerar en undersida som inte använder det typsnitt du redigerar.

Obs! Videon innehåller inget ljud.