Välj layout direkt på nya sidor

Nu är det enklare att välja layout för en undersida. När du skapar en ny undersida kan du byta layout direkt när du börjar redigera den. 

Du sparar tid genom att slippa gå till layoutväljaren för att byta layout för nya sidor. Dessutom hoppas vi att fler provar olika layouter på sina undersidor. För de som glömmer att det går att ändra layout blir den nya funktionen även en påminnelse om detta.Vill du inte se rutan för att byta layout kan du dölja den. Om du vill visa den igen kan du välja det där du byter layout.
 
Läs mer på hjälpsidan Ändra layout.

Nu är det enklare att välja layout för en undersida. När du skapar en ny undersida kan du byta layout direkt när du börjar redigera den. 


Du sparar tid genom att slippa gå till layoutväljaren för att byta layout för nya sidor. Dessutom hoppas vi att fler provar olika layouter på sina undersidor. För de som glömmer att det går att ändra layout blir den nya funktionen även en påminnelse om detta.

Vill du inte se rutan för att byta layout kan du dölja den. Om du vill visa den igen kan du välja det där du byter layout.

 

Läs mer på hjälpsidan Ändra layout.