Större valfrihet – sex nya mallar!

Nu finns ett välkommet tillskott på sex fräscha mallar att välja mellan.
Vi tror framförallt att dessa kommer ge en modern känsla och alltifrån ett professionellt uttryck för sidor med mycket innehåll, till mer livligt för kreativt innehåll.Dessa går självklart att anpassa till toner och typsnitt som passar er. De flesta har dessutom några olika färgteman för att ge inspiration.
 
Lagos, Seoul, Singapore, London har alla en toppmeny och eventuella undersidor i en separat sidomeny. Singapore har dessutom brödsmulenavigering (bread crumb) som visar vägen tillbaka till första sidnivån. Hanoi och Cairo har enbart sidomeny där undersidorna tonas fram (drop down). Dessa fungerar självklart med mobila webbläsare.
Välkomna att kasta er över och utforska dem.

Nu finns ett välkommet tillskott på sex fräscha mallar att välja mellan.

Vi tror framförallt att dessa kommer ge en modern känsla och alltifrån ett professionellt uttryck för sidor med mycket innehåll, till mer livligt för kreativt innehåll.

Dessa går självklart att anpassa till toner och typsnitt som passar er. De flesta har dessutom några olika färgteman för att ge inspiration.

 

Lagos, Seoul, Singapore, London har alla en toppmeny och eventuella undersidor i en separat sidomeny. Singapore har dessutom brödsmulenavigering (bread crumb) som visar vägen tillbaka till första sidnivån. Hanoi och Cairo har enbart sidomeny där undersidorna tonas fram (drop down). Dessa fungerar självklart med mobila webbläsare.

Välkomna att kasta er över och utforska dem.