Öka försäljningen med sociala medier

Postat

Låt dina besökare kommentera dina produkter och sprida dem i sina sociala nätverk direkt från en produktsida i e-butiken. Det är ett bra sätt att få mer uppmärksamhet kring dina produkter och din butik.

Så aktiverar du sociala medier för din e-butik.

AddThis är en tjänst för att dela innehållet på en hemsida med andra och driva trafik från sociala nätverk till din hemsida. Om du registrerar dig hos AddThis får du också tillgång till statistik för delningen. Delningen kan ske över nätverk som Facebook, Twitter och Google+ m fl. 

 

Läs mer om att aktivera AddThis i din e-butik.

Om du aktiverar Disqus kan dina besökare kommentera produkterna på dess produktsidor i e-butiken. Kommentarerna och uppdateringarna sker direkt och besökarna kan svara varandra. Det finns även full integration med tjänster som Youtube och Flickr för att inkludera bilder och videor till en kommentar. 

 

De som kommenterar kan göra det genom att logga in med tjänster som Facebook eller Twitter. Utöver att kommentera en produkt kan besökarna även gilla och dela den i sina sociala nätverk med Disqus

 

Läs mer om att aktivera Disqus i din e-butik.