Vill du prova den nya e-butiken?

Snart är det dags för lansering av en ny e-butik på Hemsida24. I den nya e-butiken skapar du produkter i en produkthanterare. Till produkterna kan du knyta en produktbeskrivning, produktnamn och bilder.

 

Din hemsida får automatiskt en speciell e-butiksundersida där dina kunder kan navigera bland produkterna eller söka efter en produkt.

 

Det nuvarande blocket köpknapp ersätts framöver av tre nya produktblock. Ett mindre block som påminner om köpknappen, ett produktblock med mer information och ett fullständigt produktblock med informationstext, produktvarianter, produktbild och bildgalleri.

Nya betalsätt

Ta betalt med Klarna Faktura, Payson kortbetalning eller med manuella betalsätt som t ex Postförskott eller kontant betalning. Flera betalsätt kommer att läggas till framöver.

 

Försäljningsstatistik

En tydlig översikt över din försäljning.

 

Produkthantering

Du hanterar alla produkter via ett och samma ställe.

 

Produktkategorier

Sortera produkter i kategorier och skapa automatiskt en e-butik utifrån dina produkter och kategorier.

 

Bättre produktmöjligheter

Du kan t ex koppla flera bilder och en text till en produkt, visa jämförelsepris och ställa in produkten på ”rea”.

 

Kundregister

Skapa ett kundregister så att du kan hålla reda på dina lojala kunder. På sikt kommer du även att kunna exportera dessa uppgifter så att du t ex kan skapa ett nyhetsbrev för din butik.

 

Orderhantering

Alla ordrar hamnar i en databas och du kan lätt lista alla dina historiska beställningar. Du kan även markera respektive order som ”levererad”, ”betald” eller ”avbruten”.

 

Sälj utomlands

Sälj dina produkter utanför Sverige. Du kan ha olika betalsätt och fraktsätt för olika länder.