Ny medarbetare hos Hemsida24

Vi är väldigt glada att kunna välkomna Filip som ny medarbetare till Hemsida24. Han kommer huvudsakligen arbeta med programmering och webbdesign. Med Filip är vi nu 8 medarbetare som jobbar med att göra Hemsida24 lite bättre varje dag.Filip har precis gått ut Valfritt informatikprogram på Högskolan i Halmstad. Han har även tagit distanskurser vid fyra andra högskolor och universitet. I fredags vann han ett pris för bästa examensarbete. Välkommen Filip!
 
/Hemsida24

Vi är väldigt glada att kunna välkomna Filip som ny medarbetare till Hemsida24. Han kommer huvudsakligen arbeta med programmering och webbdesign. Med Filip är vi nu 8 medarbetare som jobbar med att göra Hemsida24 lite bättre varje dag.

Filip har precis gått ut Valfritt informatikprogram på Högskolan i Halmstad. Han har även tagit distanskurser vid fyra andra högskolor och universitet. I fredags vann han ett pris för bästa examensarbete.

Välkommen Filip!

 

/Hemsida24