7 nya teman

Under månaden som gått har det släppts sju nya teman. Använd ett tema för att snabbt få ett färdigt utseende till din hemsida. Du kan också använda teman som inspiration för att skapa din egen design.Här ser du vad dessa nya teman heter och under vilken designmall du hittar dom.
 
Wireframe

Countryside
New England
Sorbet
Underground

Creative

Notebook Orange
Eco Beach

Scientific

Flower Pink

 
/Hemsida24

Under månaden som gått har det släppts sju nya teman. Använd ett tema för att snabbt få ett färdigt utseende till din hemsida. Du kan också använda teman som inspiration för att skapa din egen design.

Här ser du vad dessa nya teman heter och under vilken designmall du hittar dom.

 

Wireframe

  • Countryside
  • New England
  • Sorbet
  • Underground

Creative

  • Notebook Orange
  • Eco Beach

Scientific

  • Flower Pink

 

/Hemsida24