Ny designmall – Wireframe

Wireframe är en flexibel designmall med många anpassningar för dig som vill göra hemsidor med avancerad design. Det finns nio teman som ger inspiration till hur mallen kan användas.Wireframe har en toppnavigerad meny (rullgardinsmeny) som kan flyttas både horisontellt och vertikalt.
 
Menyalternativen kan anpassas med en ram där du själv väljer färg, tjocklek och hur runda eller kantiga hörnen ska vara. Du kan också anpassa färgen och storleken på linjerna mellan menyalternativen på nivå2 och nivå3.Sidhuvudet i Wireframe kan vara upp till 500 pixlar högt. Genom att arbeta med bakgrundsbilder och olika placeringar av menyn finns det ett stort utrymme för att skapa kreativa sidhuvuden.Det finns stora möjligheter att kombinera olika typsnitt och färger. Du kan blanda fetstilta ord med ord i enbart versaler. I några av mallarna finns det en text som ska att ge inspiration till hur du kan presentera budskap i sidhuvudet.På hjälpsidan med inspiration för sidhuvudet finns tre exempel på hur du kan anpassa teman från Wireframe.
 
/ Hemsida24

Wireframe är en flexibel designmall med många anpassningar för dig som vill göra hemsidor med avancerad design. Det finns nio teman som ger inspiration till hur mallen kan användas.

Wireframe har en toppnavigerad meny (rullgardinsmeny) som kan flyttas både horisontellt och vertikalt.

 

Menyalternativen kan anpassas med en ram där du själv väljer färg, tjocklek och hur runda eller kantiga hörnen ska vara. Du kan också anpassa färgen och storleken på linjerna mellan menyalternativen på nivå2 och nivå3.

Sidhuvudet i Wireframe kan vara upp till 500 pixlar högt. Genom att arbeta med bakgrundsbilder och olika placeringar av menyn finns det ett stort utrymme för att skapa kreativa sidhuvuden.

Det finns stora möjligheter att kombinera olika typsnitt och färger. Du kan blanda fetstilta ord med ord i enbart versaler. I några av mallarna finns det en text som ska att ge inspiration till hur du kan presentera budskap i sidhuvudet.

På hjälpsidan med inspiration för sidhuvudet finns tre exempel på hur du kan anpassa teman från Wireframe.

 

/ Hemsida24