Premiär för nya Hemsida24

Som ni kanske märkt har Hemsida24.se fått ett ansiktslyft. Syftet är att hemsidan ska bli mer lättnavigerad och innehålla fler tips på hur ni kan förbättra era hemsidor. Vi kommer presentera nyheterna mer i detalj senare men ger er en kortfattad beskrivning av dem redan nu.När du ska logga in till din hemsida kommer du numera till adressen edit.hemsida24.se. Syftet är att öka säkerheten genom en helt ny krypterad inloggning. Den ger också större möjligheter för framtida tekniska förbättringar av tjänsten.Vi har tagit fram Hemsideskolan eftersom många har efterfrågat tips för vad man ska tänka på innan man skaffar hemsida samt konkreta metoder för att få sin hemsida att synas bättre i Google.
 
Syftet är att leda dig från idé till en färdig hemsida som syns på Google. Du kan läsa den på Hemsida24.se men också ladda ned Hemsideskolan som PDF. Vi har också gjort en separat PDF för de checklistor som finns med i Hemsideskolan.
 
Hemsideskolan är uppdelad i 4 delar:

Del 1 – Inför att skaffa hemsida
Del 2 – Att bygga en hemsida
Del 3 – Komma med på Google
Del 4 – Synas bättre på Google

 
Gå vidare till HemsideskolanDet senaste tillskottet i teamet bakom Hemsida24 är filuren med det stora gröna håret. James hjälper oss med både det ena och det andra och kommer dyka upp i olika sammanhang. Han kommer berätta mer om sig själv framöver.För att få till en riktigt snygg och användarvänlig design så har vi tagit hjälp av den sköna webbyrån Grebban Design. Grebban Design är en webbyrå som finns på Gothia Science Park i Skövde och som vi verkligen kan rekommendera för mer avancerade hemsidor. Tillsammans lyckades vi få till en hemsida som vi kan vara stolta över!

Som ni kanske märkt har Hemsida24.se fått ett ansiktslyft. Syftet är att hemsidan ska bli mer lättnavigerad och innehålla fler tips på hur ni kan förbättra era hemsidor. Vi kommer presentera nyheterna mer i detalj senare men ger er en kortfattad beskrivning av dem redan nu.

När du ska logga in till din hemsida kommer du numera till adressen edit.hemsida24.se. Syftet är att öka säkerheten genom en helt ny krypterad inloggning. Den ger också större möjligheter för framtida tekniska förbättringar av tjänsten.

Vi har tagit fram Hemsideskolan eftersom många har efterfrågat tips för vad man ska tänka på innan man skaffar hemsida samt konkreta metoder för att få sin hemsida att synas bättre i Google.

 

Syftet är att leda dig från idé till en färdig hemsida som syns på Google. Du kan läsa den på Hemsida24.se men också ladda ned Hemsideskolan som PDF. Vi har också gjort en separat PDF för de checklistor som finns med i Hemsideskolan.

 

Hemsideskolan är uppdelad i 4 delar:

 

Gå vidare till Hemsideskolan

Det senaste tillskottet i teamet bakom Hemsida24 är filuren med det stora gröna håret. James hjälper oss med både det ena och det andra och kommer dyka upp i olika sammanhang. Han kommer berätta mer om sig själv framöver.

För att få till en riktigt snygg och användarvänlig design så har vi tagit hjälp av den sköna webbyrån Grebban Design. Grebban Design är en webbyrå som finns på Gothia Science Park i Skövde och som vi verkligen kan rekommendera för mer avancerade hemsidor. Tillsammans lyckades vi få till en hemsida som vi kan vara stolta över!