Låt oss presentera närmare: Kyoto

Klicka på bilden för att komma till Acernis Natural Cares hemsida.Sedan vi introducerade mallarnas nya utseende strax innan jul har vi sett många snygga hemsidor publiceras med vårt verktyg.

– Det är otroligt glädjande att se genomslaget och det visar att våra kunder uppskattar att ha moderna och smidiga mallar att jobba med från början, säger VD Ludvig.

Nu presenterar vi mallarna lite närmare, så att det blir ännu enklare att välja vilken design som passar bäst för just dig.

Först ut: Kyoto
Klicka på bilden för att komma till Josefina Isabelles hemsida.- Snygg navigering som flikar i sidan

– Stilren och modern känsla med stora bilder och avskalade typsnitt

– Visar möjligheter att jobba med design av sidans bakgrund

– Förberedd med mallade undersidor med karta, bilder och citat
Josefina Isabelle:
– Jag valde Kyoto för att jag tyckte det var den mest stilrena mallen, inte massa små detaljer som drar ens uppmärksamhet utan man kan lätt skapa sin egen “look”.
Jag gjorde designen själv utan problem, mallarna är relativt enkla och jag föredrar att prova mig fram till rätt resultat. Det är det jag kan rekommendera, prova dig fram tills det känns rätt!

– Jag tycker bäst om hela “drag och släpp” funktionen, det ger stor valfrihet och större möjligheter. Jag gillar att ha så mycket frihet som möjligt.
Kan inte komma på en funktion i sig, men tycker att man ska fortsätta med mycket fria och öppna mallar så man kan vara så kreativ som man vill!

/Josefina Isabelle
Klicka på bilden för att komma till Josefina Isabelles hemsida.Klicka på bilden för att komma till Acernis Natural Cares hemsida.Acernis Natural Care:
– Det var en vän till mig som introducerade mig för Hemsida24, som också valde mallen Kyoto för att visa som ett exempel. När jag sedan tog över och började jobba med sidan själv så tittade jag på övriga mallar men tyckte att Kyoto ändå var den som passade mig bäst.

– Det bästa tipset jag kan ge för en så snygg hemsida som möjligt är att göra den personlig – allt från färgtema till fotografier. Jag har tagit alla foton själv och tack vare fotoredigeringsverktygen även kunnat snygga till dem, på ett väldigt bra och framför allt enkelt sätt. Håll dig inom ett visst tema som matchar det du gör, då jag exempelvis förespråkar den naturliga och ekologiska maten i min kostrådgivning så har jag valt färgen grön och ett ganska “lugnt” utseende.

​Håll texterna korta men informativa. Simpelt, men effektivt!

– Det jag gillar bäst med Hemsida24 är att det verkligen är så otroligt användarvänligt. Man får “pussla” ihop sin hemsida utan att man behöver vara särskilt tekniskt lagd. Samma gäller för fotoredigeringsprogrammen.

– Jag tycker i stort att Hemsida24 erbjuder en väldigt bra tjänst och rekommenderar det varmt till andra som, precis som jag, inte har tid eller kunskap att bygga upp en bra och snygg hemsida från grunden. Väldigt tacksam att jag fick hjälp att hitta hit!

//Ifiyenia Hyde
Klicka på bilden för att komma till Creative Innovations hemsida.
Creative Innovations:
– Att valet föll på Kyoto när det kom till att välja mall grundade sig huvudsakligen i dess minimalistiska design. Samtliga mallar hos Hemsida24 är stilrena men jag har personligen en stor förkärlek till starka kontraster – i det här fallet var det just kombinationen av svart och vitt, som både ger en hög läsbarhet och en snygg grund, som gjorde att valet föll på denna specifika mall.

– Vi har skapat innehållet på vår hemsida helt själva. Innan man inleder sitt “byggande” är det viktigt att bestämma vilken känsla man vill förmedla med sin hemsida. Ska den vara informativ, på vilket sätt? Vilken målgrupp riktar sig hemsidan till och hur vill vi att de som besöker vår hemsida ska reagera på den?

När det kommer till själva designen är det en stor fördel om man jobbar med samma proportioner på sina egna bilder som hos de bilder som ursprungligen tillhör mallen man har valt. Detta resulterar i en snygg och symmetrisk sida som bibehåller grundkänslan från den valda mallen samtidigt som man sätter sin personliga prägel på det man skapar.

– Den bästa funktionen i Hemsida24 är helt klart det överskådliga och lättarbetade användargränssnittet. Till skillnad från övriga lösningar på marknaden är upplägget i Hemsida24 enklare och lättare att förstå – funktioner kring utseendet och övriga inställningar är snyggt och enkelt samlat på ett enda ställe. Gränssnittet är som klippt och skuret för en person som har bristfällig, eller helt saknar, kunskap i att bygga hemsidor.

/Daniel

Vi på Hemsida24 ser fram emot att se vad ni hittar för kreativa lösningar med vårt verktyg.

Följ oss på Facebook så är du alltid först med att få tips och inspiration om design, foto, texter och mycket mer.


Klicka på bilden för att komma till Acernis Natural Cares hemsida.

Sedan vi introducerade mallarnas nya utseende strax innan jul har vi sett många snygga hemsidor publiceras med vårt verktyg.

– Det är otroligt glädjande att se genomslaget och det visar att våra kunder uppskattar att ha moderna och smidiga mallar att jobba med från början, säger VD Ludvig.

Nu presenterar vi mallarna lite närmare, så att det blir ännu enklare att välja vilken design som passar bäst för just dig.

Först ut: Kyoto


Klicka på bilden för att komma till Josefina Isabelles hemsida.

– Snygg navigering som flikar i sidan

– Stilren och modern känsla med stora bilder och avskalade typsnitt

– Visar möjligheter att jobba med design av sidans bakgrund

– Förberedd med mallade undersidor med karta, bilder och citat

Josefina Isabelle:
– Jag valde Kyoto för att jag tyckte det var den mest stilrena mallen, inte massa små detaljer som drar ens uppmärksamhet utan man kan lätt skapa sin egen “look”.
Jag gjorde designen själv utan problem, mallarna är relativt enkla och jag föredrar att prova mig fram till rätt resultat. Det är det jag kan rekommendera, prova dig fram tills det känns rätt!

– Jag tycker bäst om hela “drag och släpp” funktionen, det ger stor valfrihet och större möjligheter. Jag gillar att ha så mycket frihet som möjligt.
Kan inte komma på en funktion i sig, men tycker att man ska fortsätta med mycket fria och öppna mallar så man kan vara så kreativ som man vill!

/Josefina Isabelle


Klicka på bilden för att komma till Josefina Isabelles hemsida.


Klicka på bilden för att komma till Acernis Natural Cares hemsida.

Acernis Natural Care:
– Det var en vän till mig som introducerade mig för Hemsida24, som också valde mallen Kyoto för att visa som ett exempel. När jag sedan tog över och började jobba med sidan själv så tittade jag på övriga mallar men tyckte att Kyoto ändå var den som passade mig bäst.

– Det bästa tipset jag kan ge för en så snygg hemsida som möjligt är att göra den personlig – allt från färgtema till fotografier. Jag har tagit alla foton själv och tack vare fotoredigeringsverktygen även kunnat snygga till dem, på ett väldigt bra och framför allt enkelt sätt. Håll dig inom ett visst tema som matchar det du gör, då jag exempelvis förespråkar den naturliga och ekologiska maten i min kostrådgivning så har jag valt färgen grön och ett ganska “lugnt” utseende.

​Håll texterna korta men informativa. Simpelt, men effektivt!

– Det jag gillar bäst med Hemsida24 är att det verkligen är så otroligt användarvänligt. Man får “pussla” ihop sin hemsida utan att man behöver vara särskilt tekniskt lagd. Samma gäller för fotoredigeringsprogrammen.

– Jag tycker i stort att Hemsida24 erbjuder en väldigt bra tjänst och rekommenderar det varmt till andra som, precis som jag, inte har tid eller kunskap att bygga upp en bra och snygg hemsida från grunden. Väldigt tacksam att jag fick hjälp att hitta hit!

//Ifiyenia Hyde


Klicka på bilden för att komma till Creative Innovations hemsida.

Creative Innovations:
– Att valet föll på Kyoto när det kom till att välja mall grundade sig huvudsakligen i dess minimalistiska design. Samtliga mallar hos Hemsida24 är stilrena men jag har personligen en stor förkärlek till starka kontraster – i det här fallet var det just kombinationen av svart och vitt, som både ger en hög läsbarhet och en snygg grund, som gjorde att valet föll på denna specifika mall.

– Vi har skapat innehållet på vår hemsida helt själva. Innan man inleder sitt “byggande” är det viktigt att bestämma vilken känsla man vill förmedla med sin hemsida. Ska den vara informativ, på vilket sätt? Vilken målgrupp riktar sig hemsidan till och hur vill vi att de som besöker vår hemsida ska reagera på den?

När det kommer till själva designen är det en stor fördel om man jobbar med samma proportioner på sina egna bilder som hos de bilder som ursprungligen tillhör mallen man har valt. Detta resulterar i en snygg och symmetrisk sida som bibehåller grundkänslan från den valda mallen samtidigt som man sätter sin personliga prägel på det man skapar.

– Den bästa funktionen i Hemsida24 är helt klart det överskådliga och lättarbetade användargränssnittet. Till skillnad från övriga lösningar på marknaden är upplägget i Hemsida24 enklare och lättare att förstå – funktioner kring utseendet och övriga inställningar är snyggt och enkelt samlat på ett enda ställe. Gränssnittet är som klippt och skuret för en person som har bristfällig, eller helt saknar, kunskap i att bygga hemsidor.

/Daniel

Vi på Hemsida24 ser fram emot att se vad ni hittar för kreativa lösningar med vårt verktyg.

Följ oss på Facebook så är du alltid först med att få tips och inspiration om design, foto, texter och mycket mer.