Vinn ett helårsabonnemang på vår nya Facebook-sida

Har du sett att Hemsida24 har en egen sida på Facebook? Här kan du bland annat få tips och inspiration till din hemsida, rösta på nya funktioner och tävla om fina priser. Just nu pågår vår stora fototävling: skicka in en bild på platsen där du bygger din hemsida och ta chansen att vinna ett helårsabonnemang till ett värde av 2988 kronor!
 Vi på Hemsida24 är mycket glada att kunna berätta att vi i december har smygstartat vår nya Facebook-sida, som många av er säkert har sett. Flera gånger i veckan får du tips om hur du designar din hemsida, skriver bra texter, syns bättre på nätet och annan inspiration. Besök Hemsida24 och gilla oss för att ta del av allt spännande material!
Just nu pågår vår första fototävling på Facebook, där du har chansen att vinna ett helårsabonnemang på Hemsida24. Vi undrar helt enkelt var du skapar din hemsida – högt uppe i ett torn, på en strand långt borta eller vid ett vackert skrivbord? Det enda du behöver göra är att ladda upp en bild på platsen där du sitter och bygger din hemsida – den bild som får flest röster vinner. Men skynda er, tävlingen slutar nu på söndag den 23:e!
 
Klicka här för att komma till tävlingen.

Har du sett att Hemsida24 har en egen sida på Facebook? Här kan du bland annat få tips och inspiration till din hemsida, rösta på nya funktioner och tävla om fina priser. Just nu pågår vår stora fototävling: skicka in en bild på platsen där du bygger din hemsida och ta chansen att vinna ett helårsabonnemang till ett värde av 2988 kronor!

 

Vi på Hemsida24 är mycket glada att kunna berätta att vi i december har smygstartat vår nya Facebook-sida, som många av er säkert har sett. Flera gånger i veckan får du tips om hur du designar din hemsida, skriver bra texter, syns bättre på nätet och annan inspiration. Besök Hemsida24 och gilla oss för att ta del av allt spännande material!

Just nu pågår vår första fototävling på Facebook, där du har chansen att vinna ett helårsabonnemang på Hemsida24. Vi undrar helt enkelt var du skapar din hemsida – högt uppe i ett torn, på en strand långt borta eller vid ett vackert skrivbord? Det enda du behöver göra är att ladda upp en bild på platsen där du sitter och bygger din hemsida – den bild som får flest röster vinner. Men skynda er, tävlingen slutar nu på söndag den 23:e!

 

Klicka här för att komma till tävlingen.