Ångra borttagning av block

Nu kan du ångra att du tagit bort ett block från din hemsida. Ångra-funktionen gäller för det senast borttagna blocket och dyker upp högst upp i webbläsaren.Funktionen gäller det senast borttagna blocket. Om du tar bort två block efter varandra kommer det senast borttagna blocket att läggas tillbaka när du ångrar. Borttagningen av det första blocket går då inte att ångra. Möjligheten att ångra försvinner även om du laddar om sidan.
 

Nu kan du ångra att du tagit bort ett block från din hemsida. Ångra-funktionen gäller för det senast borttagna blocket och dyker upp högst upp i webbläsaren.

Funktionen gäller det senast borttagna blocket. Om du tar bort två block efter varandra kommer det senast borttagna blocket att läggas tillbaka när du ångrar. Borttagningen av det första blocket går då inte att ångra. Möjligheten att ångra försvinner även om du laddar om sidan.