Nytt typsnitt från Adobe

För första gången släpper Adobe en gratis typsnittsfamilj. Det betyder att typsnitten får omformas samt anpassas helt fritt för att passa ditt användningsområde. Självklart har vi lagt till det bland typsnitten för Hemsida24.Typsnittet heter Source Sans Pro och har skapats av designern Paul D. Hunt. Målet var att ta fram ett tydligt och lättläst typsnitt som skulle kunna användas både i löpande text och för knappar och andra gränssnittselement.Source Sans Pro finns i 12 olika vikter från Extra Light till Bold och Black. Välja mellan regular, italic, bold och Extra Light i Hemsida24.
 
Vill du använda någon av de andra vikterna kan du själv ladda upp dessa som egna typsnitt.
 
Ladda ner hela typsnittspaketet med Source Sans Pro från Fontsquirrel.

För första gången släpper Adobe en gratis typsnittsfamilj. Det betyder att typsnitten får omformas samt anpassas helt fritt för att passa ditt användningsområde. Självklart har vi lagt till det bland typsnitten för Hemsida24.

Typsnittet heter Source Sans Pro och har skapats av designern Paul D. Hunt. Målet var att ta fram ett tydligt och lättläst typsnitt som skulle kunna användas både i löpande text och för knappar och andra gränssnittselement.

Source Sans Pro finns i 12 olika vikter från Extra Light till Bold och Black. Välja mellan regular, italic, bold och Extra Light i Hemsida24.

 

Vill du använda någon av de andra vikterna kan du själv ladda upp dessa som egna typsnitt.

 

Ladda ner hela typsnittspaketet med Source Sans Pro från Fontsquirrel.