Inslag om Hemsida24 på TV4

Postat

För andra året i rad flyttade vi ut kontoret till en villa på Tylösand. Under två veckor arbetade vi därifrån och fick både miljöombyte samt två roliga veckor tillsammans. 

 

Soliga dagar kunde vi under våra morgonmöten gå igenom dagens arbete ute i gräset. Fikapauserna ersattes av pingis och promenader. Varje dag ansvarade någon för att laga lunch åt hela gänget. Vissa kvällar hade vi gemensamma middagar och festligheter tillsammans med andra företagare och vänner.

Idén kommer från Usa där vissa företag har flyttat kontoret till en annan plats för att förbättra sammanhållningen bland medarbetarna. Vi tyckte det lät kul och beslöt oss för att prova. Syftet har varit att ha roligt tillsammans och bli skapa bra sammanhållning i gänget. Samtidigt har det gett nya möjligheter då vi fått chansen att arbeta med våra företagsvärderingar och komma på nya tankar och idéer.

 

TV4 var på plats och gjorde ett inslag som sändes den lokalnyheterna för Halland den 13 juni. Klippet kan du se nedan eller på TV4 Play.