Inspiration – Sidhuvud med rundade hörn

Ett snyggt sidhuvud kan göra stor skillnad för utseendet på en hemsida. Som inspiration har jag lagt upp fyra sidhuvud med runda hörn på hjälpsidan för eget sidhuvud. Dessa går att ladda ner så ni kan testa på er egen hemsida. På hjälpsidan finns en video som visar hur ni lägger dom och ställer in hemsidans bakgrundsfärg.Gå vidare till hjälpsidan för eget sidhuvud.
 
/Mattias

Ett snyggt sidhuvud kan göra stor skillnad för utseendet på en hemsida. Som inspiration har jag lagt upp fyra sidhuvud med runda hörn på hjälpsidan för eget sidhuvud. Dessa går att ladda ner så ni kan testa på er egen hemsida. På hjälpsidan finns en video som visar hur ni lägger dom och ställer in hemsidans bakgrundsfärg.

Gå vidare till hjälpsidan för eget sidhuvud.

 

/Mattias