Tips för din hemsida

På sin hemsida ger idag PC för alla Business tips om saker som kan vara bra att ha med på hemsidan. Vi har sammanfattat dessa och gett några praktiska exempel. Med hjälp av bilder, texter och videoklipp kan visar du på ett bra sätt hur produkterna används. Fotografer kan visa sina bilder med hjälp av bildgallerierna. En cateringfirma kan visa en video från ett event där de serverat mat. Revisionsbyrån visar citat och omdömen från nöjda kunder. Bara fantasin sätter stopp för hur du kan visa upp produkter och resultatet av tidigare uppdrag.Med ett kontaktformulär kan besökaren ta kontakt med er på ett snabbt och enkelt sätt.Att se en bild på den man har kontakt med brukar vara trevligt. Ett sätt är att lägga till bilder på företagets medarbetare i samband med deras kontaktuppgifter.Är ni aktiva i sociala medier som Facebook, Twitter eller Flicker kan det vara en fördel att informera om detta på hemsidan för att ge dessa informationskanaler större uppmärksamhet.Har du tillfälliga kampanjer och erbjudanden så glöm inte att informera om dessa på hemsidan. Du kan ge dessa budskap lite extra utrymme på startsidan. En lunchrestaurang kan exempelvis uppdatera lunchmenyn dagligen och presentera dagens luncherbjudande på startsidan.Nyhetsfunktionen är ett bra sätt att uppdatera hemsidans besökare om vad som händer. Denna placeras med fördel på hemsidans startsida. En blogg är också ett bra sätt att informera hemsidans besökare om vad som är på gång. Läs hela artikeln om tips för din hemsida
 
/Mattias

På sin hemsida ger idag PC för alla Business tips om saker som kan vara bra att ha med på hemsidan. Vi har sammanfattat dessa och gett några praktiska exempel.

Med hjälp av bilder, texter och videoklipp kan visar du på ett bra sätt hur produkterna används. Fotografer kan visa sina bilder med hjälp av bildgallerierna. En cateringfirma kan visa en video från ett event där de serverat mat. Revisionsbyrån visar citat och omdömen från nöjda kunder. Bara fantasin sätter stopp för hur du kan visa upp produkter och resultatet av tidigare uppdrag.

Med ett kontaktformulär kan besökaren ta kontakt med er på ett snabbt och enkelt sätt.

Att se en bild på den man har kontakt med brukar vara trevligt. Ett sätt är att lägga till bilder på företagets medarbetare i samband med deras kontaktuppgifter.

Är ni aktiva i sociala medier som Facebook, Twitter eller Flicker kan det vara en fördel att informera om detta på hemsidan för att ge dessa informationskanaler större uppmärksamhet.

Har du tillfälliga kampanjer och erbjudanden så glöm inte att informera om dessa på hemsidan. Du kan ge dessa budskap lite extra utrymme på startsidan. En lunchrestaurang kan exempelvis uppdatera lunchmenyn dagligen och presentera dagens luncherbjudande på startsidan.

Nyhetsfunktionen är ett bra sätt att uppdatera hemsidans besökare om vad som händer. Denna placeras med fördel på hemsidans startsida. En blogg är också ett bra sätt att informera hemsidans besökare om vad som är på gång.

Läs hela artikeln om tips för din hemsida

 

/Mattias