Bygg en hemsida från 3kr per månad

Nyhetsbrev

Skapa det perfekta nyhetsbrevet.

Skapa det perfekta nyhetsbrevet.

Intuitive newsletter editor

Mobilanpassade nyhetsbrevdesign
Dra & släpp designverktyg
Hostat bildbibliotek

Väl mellan en rad designmallar

Över 50 mallar att välja mellan
Kreativa, originella teman
Snabbt och enkelt att komma igång

Effektiva kampanjer

Personligfiera fält
Förhandsvisning av inkorgen
Testning av nyhetsbrev

Din ultimata lösning för problemfri e-postmarknadsföring. Kämpar du för att hålla dina kunder uppdaterade och uppkopplade? Våra omfattande funktioner tillgodoser alla dina behov, vilket säkerställer maximal effektivitet. Håll kontakten med dina kunder och besökare. Sälj fler produkter eller sprid ditt budskap till fler personer med nyhetsbrev.

Obegränsat antal kontakter

En av de största fördelarna med våra nyhetsbrevtjänster är möjligheten att nå ett obegränsat antal kontakter. Oavsett om du har en stor kundbas eller om du är i början av din resa, så kan vi tillgodose dina behov. Med vår tjänst kan du vara säker på att varje kontakt på din lista kommer att få den information du vill att de ska få.

Enkla ”Drag and drop”-funktioner

Våra nyhetsbrevtjänster för e-post kommer med en enkel ”drag and drop” funktion som gör det enkelt att designa ditt nyhetsbrev. Du behöver inte vara tekniskt kunnig för att skapa ett proffsigt e-postmeddelande. Vårt användarvänliga gränssnitt gör det enkelt för dig att anpassa ditt nyhetsbrev och göra det unikt för ditt varumärke.

HTML-funktion

Våra nyhetsbrevtjänster för e-post kommer med en HTML-funktion som låter dig lägga till mer avancerade designelement till din e-post. Du kan anpassa teckensnitt, layout och färg för att göra din e-post mer visuellt tilltalande. Med den här funktionen kan du få ditt nyhetsbrev att sticka ut från mängden.

Avancerad statistik

Vår tjänst för e-post ger dig också tillgång till avancerad statistik som låter dig spåra framgångar för din kampanj. Du kan se hur många personer som öppnade din e-post, hur många som klickade på dina länkar och hur många som avslutade sin prenumeration. Denna information låter dig fatta datadrivna beslut och anpassa din strategi därefter.

Anslut till CRM

Tjänsten för e-post kan också enkelt integreras med ditt CRM-system. Du kan sömlöst synkronisera din e-postlista med ditt CRM, vilket gör det enkelt att hantera dina kontakter. Den här funktionen sparar tid och effektiviserar ditt arbetsflöde.

Ingen daglig sändningsgräns

Det finns ingen daglig sändningsgräns, vilket gör att du kan skicka så många e-postmeddelanden du vill utan några begränsningar. Denna funktion säkerställer att du kan kommunicera med dina kontakter när du behöver utan några begränsningar.

Spara tid och pengar

Våra nyhetsbrevtjänster för e-post är utformade för att spara tid och pengar. Med vårt användarvänliga gränssnitt och avancerade statistik kan du effektivisera ditt arbetsflöde och fatta datadrivna beslut. Denna effektivitet leder till kostnadsbesparingar, vilket gör våra planer till en kostnadseffektiv lösning för dina behov av e-postmarknadsföring.

Vanliga Frågor

Kan jag importera min befintliga e-post lista till Hemsida24?

Ja, du kan enkelt importera din befintliga e-postlista till Hemsida24.

Hur ofta kan jag skicka mejl med Hemsida24?

Det finns ingen daglig sändningsgräns med Hemsida24, vilket gör att du kan skicka så många meddelanden du vill utan begränsningar.

Kan jag anpassa mitt nyhetsbrev med mitt varumärkes färger och typsnitt?

Ja, våra nyhetsbrevtjänster för e-post kommer med en HTML-funktion som låter dig anpassa teckensnitt, layout och färg på din e-post.

Kan jag spåra framgången för mina e-postkampanjer med Hemsida24?

Ja, våra tjänster för e-nyhetsbrev kommer med avancerad statistik som låter dig spåra framgången för din kampanj.

Hur enkelt är det att skapa ett e-mailnyhetsbrev med Hemsida24?

Vår tjänst för e-post kommer med en enkel ”drag and drop” funktion som gör det enkelt att designa ditt nyhetsbrev. Du behöver inte vara tekniskt kunnig för att skapa ett proffsigt e-postmeddelande.