Funktioner - Hemsida24

Fylld med smarta och
lättanvända verktyg

 • Använd din egen domän

 • Hosting ingår

 • SEO- & Googlevänligt

 • Innehåll

  Lägg enkelt till text, bild, video, filer m.m.

 • Design

  Du har själv kontroll över hemsidans design.

 • Mobil

  Sidan anpassas för mobiler och surfplattor.

 • Marknadsföring

  Annonsera enkelt på Google och få fler kunder.

Lägg till och redigera innehåll

Lägg själv till ditt innehåll, snabbt och enkelt.

Drag & släpp

Vårt drag & släpp-verktyg är otroligt enkelt att använda. Det är bara att dra ett block från innehållsmenyn och släppa det på din sida.

Peka och klicka för att redigera

För att redigera din hemsidas innehåll klickar du bara på blockets inställningsknapp. Ingen programmering krävs.

Över 20 olika innehållsblock

Vi har block för t ex text, bilder, videoklipp och formulär. Du väljer bland block i innehållsmenyn och bygger upp din hemsida på nolltid!

Anpassa din design

Vi låter dig skräddarsy din hemsida som du vill.

Färger

Välj rätt färger för just dina rubriker, texter, knappar och alla andra detaljer du vill färgsätta. Spara dina favoritfärger i din färgpalett och strunta i att lägga krångliga färgkoder på minnet.

Teckensnitt

Vi ger dig möjligheten att välja bland över 60 olika teckensnitt till dina rubriker, tabeller, knappar, textstycken etc. Du kan även lägga in ett eget teckensnitt.

Bakgrunder

Välj bland mängder av gratisbilder och videos, eller ladda upp en egen bild.

E-butik

Kom igång med e-handel idag. Allt du behöver ingår.

Enkelt att komma igång

Lägg till de produkter du vill sälja, skapa informationssidor, välj en designmall och följ den lättanvända guiden för att sökmotoroptimera din e-butik.

Många betalsätt

Erbjud kortbetalning, faktura, internetbanksbetalning, delbetalning eller eget betalsätt. Vi samarbetar med Payson, PayPal och Klarna.

Skräddarsy fraktalternativen

Skapa fraktalternativ som passar just din butik. Dessa baseras på vikt eller pris och du bestämmer fraktkostnaden själv.

Mobiltelefoner och surfplattor

Vill du ha en grym hemsida så räcker det inte med att den ser bra ut i datorn. Dina kunder vill kunna besöka den från sina mobiltelefoner och surfplattor också. Alla mallar från Hemsida24 är mobilanpassade och anpassar sig automatiskt efter den enhet de visas på.

Och så mycket mer

Bildredigeringsverktyg

Vi erbjuder ett enklare bildredigeringsverktyg för grundbehov som t ex beskärning, lager, filter och texter. Vi erbjuder även ett mer avancerat bildredigeringsprogram.

Statistik

Vår statistikfunktion hjälper dig att följa dina besökares aktiviteter. Självklart kan du även lägga till Google Analytics på din sida.

Sökmotoroptimering

Vår SEO-guide hjälper dig att steg-för-steg sökmotoroptimera din hemsida.

Kartor

Vill du visa var dina besökare kan hitta dig? Då lägger du bara in ett kartblock, och lägg sedan till adressen!

Ljudspelare

För musik eller andra ljud lägger du till vår ljudspelare. Ljudfilerna kan vara hela 300 MB stora.

Filer och dokument

Att kunna göra filer och dokument tillgängliga för nedladdning är praktiskt. Bara drag & släpp filblocket och ladda sedan upp det du vill dela med dig av.

Kalender

Via kalenderfunktionen kan du informera om kommande evenemang och träffar. Det är supersmidigt och ger dig mer tid till att planera själva evenemanget.

Gästbok

Visst är det väl trevligt att få höra att folk gillar er service? Med gästbokfunktionen ökar chansen att du får höra just detta. Och oroa dig inte, vi sorterar bort all spam.

Kommentarer

Vill du att besökarna ska tycka och tänka till på din hemsida? Drag & släpp ett kommentarsblock på sidan så är saken klar!

iPhone- och Android-app

Som företagare är du säkert alltid på språng. Med vår Hemsida24-app kan du lägga till och redigera din hemsidas innehåll var du än befinner dig och använda din dyrbara tid mer effektivt.

Flerspråksstöd

Har du kunder i flera länder? I prispaketet Hemsida24 Professionell ingår flerspråksstöd så att du smidigt kan ge dina internationella kunder den information de behöver.

RSS-läsare

Lägg till en RSS-läsare på din hemsida så att dina prenumeranter aldrig missar en uppdatering. Självklart finns det avancerade RSS-inställningar för dig med höga krav.

Visa flash

Hemsida24 erbjuder två olika sätt att ladda upp flashfiler till din sida. Ladda antingen upp filen till sidan eller implementera en länk till en extern källa.

Lösenordsskyddade sidor

Att upprätthålla din hemsidas säkerhet är väldigt viktigt. För att hjälpa dig erbjuder Hemsida24 lösenordsskydd för sidor och undersidor.

Egen HTML

Vill du lägga till egen HTML-kod? Drag & släpp ett HTML-block till din sida och lägg in egen kod efter behov.

Blogg

Efter att du lagt till ett bloggblock på din sida kan du justera dess design efter egen smak. Bara drag, släpp, justera och börja blogga alltså.

Prova gratis
i 30 dagar

Inget betalkort krävs.

Ring oss på 035-2960390!