Bygg en hemsida från 3kr per månad

Skydda din integritet och
nå hela nätet med PrivateVPN!

PrivateVPN är det bästa och lättaste sättet att hålla dig och din verksamhet säker
på internet. Dessutom kan PrivateVPN användas för att ge dig tillgång
till hela nätet och ett större utbud hos din favorit-streamingtjänst.

1 Månad

105Kr/månad
  • 105kr faktureras
    månadsvis

3 Månader

96Kr/månad
  • 289kr faktureras
    var 3:e månad

12 månader

87Kr/månad
  • 1049kr faktureras
    vid beställning.

Du kan aldrig vara för försiktig online. Det finns flera fördelar och möjligheter med VPN.

Utan PrivateVPN

Kan vad du gör på nätet observeras genom din internetleverantörs servrar. Du är dessutom exponerad för hackers, statlig övervakning och marknadsförare.

Med PrivateVPN

Förblir du skyddad och anonym på nätet och att det blir omöjligt att se din internetanvändning för någon annan än dig.

PrivateVPN

Kan vara en billig försäkring för både ditt företag och privat när du hanterar till exempel banktjänster eller annan känslig information. Man kan aldrig vara nog försiktig på nätet!

Surfa anonymt

Din integritet online är av största vikt och PrivateVPN kan hjälpa dig att uppnå fullständig anonymitet och skydda din identitet. Appen krypterar din internetanslutning och döljer din IP-adress, vilket ger dig en säker och privat onlineupplevelse. Med PrivateVPN kan du komma åt vilket innehåll som helst utan några begränsningar och njuta av obegränsad streaming utan att kompromissa med din integritet.

Streaming blir så mycket bättre

PrivateVPN är förmodligen den bästa strömmande VPN som låter dig titta på innehåll från hela världen. Det kan låsa upp Netflix US som ofta tillhandahåller innehåll som för närvarande inte är tillgängligt i Sverige. Men du är inte begränsad till Netflix – du kan låsa upp BBC iPlayer, Disney, HBO Max och andra streamingtjänster.

Ta bort eventuella hinder

PrivateVPN erbjuder en pålitlig och kostnadseffektiv lösning för de som reser eller arbetar i länder som begränsar innehåll på internet. Med VPN kan du ansluta till servrar runt om i världen, så att du kan komma åt vilket innehåll som helst utan några begränsningar. Oavsett om du är på affärsresa eller semester är PrivateVPN den perfekta lösningen för att säkerställa att din internetåtkomst inte är begränsad.

Arbete hemifrån är inte längre en stor fråga

Att säkra din arbetsinformation har aldrig varit så avgörande. Många svenskar arbetar runt om i världen och har en säker anslutning till företagsresurser tack vare PrivateVPN. Du behöver inte längre oroa dig när du arbetar i en cafeteria eller på stranden!

Vilken IP-adress?

Med PrivateVPN är din integritet online vår högsta prioritet. Vi säkerställer att din data och dina IP-adresser inte lagras när du ansluter till vår tjänst, vilket gör det omöjligt för någon att övervaka eller spåra din onlineaktivitet. Var säker på att med PrivateVPN är det ingen, inte ens vi, som vet vad du gör online.

Lätt att använda

PrivateVPN fokuserar på att förse sina kunder med en enkel design som låter dig ansluta till servrar i mer än 60 länder inom några få klick. Inga kodningskunskaper krävs för att ställa in ditt privata nätverk.