Bygg en hemsida från 3kr per månad

Gör din hemsida synlig
i Sökmotorerna

Med vårt nya SEO Verktyg så får du tipsen du behöver för att klättra i sökmotorerna!

Hur SEO verktyget fungerar

Förslag

Vårt verktyg scannar igenom din hemsida och ger dig förslag på hur du ska optimera din hemsida för Google, Bing och Yahoo.

Redigera

Efter att du mottagit din rapport är det upp till dig att genomföra de föreslagna ändringarna på hemsidan så att sökmotorerna kan ranka dig högre.

Publicera

När ändringarna är genomförda publicerar du hemsidan och sen är det bara att vänta och se hur din sida klättrar högre upp i ranking.

Vad är SEO och varför behöver jag ha det?

Om du är osäker på vad SEO innebär så var lugn, du är inte ensam om det. Med hjälp av vårt nya SEO verktyg så kommer du kunna lära dig mycket om SEO och hur det kan hjälpa dig att få fler besökare till din hemsida. Detta genom att optimera hemsidan så att den klättrar högre upp i sökmotorerna som Google, Bing och Yahoo. Du kommer att lära dig innebörden av sökord, korrekta titlar, metadata, alt texter och mycket mer som får din hemsida att komma högre upp i rankings. Behöver du hjälp så kontaktar du bara vår kunniga supportpersonal som hjälper dig. Vi finns online 24/7 och är alltid tillgängliga.

Det är enkelt att optimera din hemsida. Med SEO verktyget kan du även lära dig mer om dina besökare och hur du optimerar sidan för att nå ut till fler potentiella kunder. Din försäljning kommer markant att gå upp och fler personer kommer att kunna hitta din hemsida. Istället för att betala flera hundra tusen i månaden till SEO byråer så kan du via vårt verktyg göra ändringar själv helt gratis.

Ladda upp innehåll till din hemsida. En av nycklarna till att komma högt upp på Google och andra sökmotorer är att ladda upp bra och relevant innehåll på din hemsida. Google tycker om när det finns mycket text, bilder och videos på hemsidan, det visar att sidan är relevant till orden du vill ranka på och kommer att lyfta din hemsida i ranking.