Bygg en hemsida från 3kr per månad

Microsoft Office 365 från Hemsida24

Exchange mejl med nya Microsoft Office, inklusive Excel,
PowerPoint och Word m.m

Exklusivt erbjudande med prisbelönt support
för Hemsida24s Kunder

Microsoft Office

Med de nyligen uppdaterade skrivbordsprogrammen i Office 365 strävar vi efter att förenkla ditt vardagsliv. Alla funktioner som du är bekant med och uppskattar finns fortfarande på sin ursprungliga plats, samtidigt som de nya funktionerna möjliggör en effektiv arbetsprestation oavsett enhet.

  • För Mac-användare erbjuder vi nu OneNote-skrivbordsprogrammet.
  • Våra lösningar kan även användas på både Windows och Mac för en sömlös integration.
  • Alla Office-program som Excel, Word, Outlook och PowerPoint har fått förbättrad prestanda.
  • Genom en smidig anslutning till Microsoft OneDrive kan du enkelt spara och få åtkomst till dina filer var som helst.
  • Dessutom möjliggör Word för PC, teamarbete genom att flera användare kan arbeta i samma dokument samtidigt.

Fördelar med att använda Office 365

Optimera din vardag eller arbetsplats med Microsoft Office 365 – Den ultimata produktivitetslösningen för företag i alla storlekar men också för privata sammanhang som studier och för planering av ekonomi och vardagssysslor.

Med Office 365 får du tillgång till flera kraftfulla verktyg som hjälper dig att bli mer effektiv och samtidigt förbättrar och förenklar samarbetet mellan olika parter. Med Office 365 får du tillgång till de senaste versionerna av Microsofts programvaror som Word, Excel, Outlook och PowerPoint, direkt på dina olika enheter. Dessutom kan du enkelt samarbeta med andra genom att dela och redigera filer i realtid oavsett vart ni befinner er.

Microsoft Office 365 kan användas av både privatpersoner och företag. Det kan också användas för större organisationer och egenföretagare. Office 365 erbjuder flera olika verktyg och appar som passar för både dig som är företagare eller som vill använda verktygen privat. Verktygen är kompatibla med både Windows och Mac och kan användas på din dator, surfplatta eller mobil!