Bygg en hemsida från 3kr per månad

Är du säker
på nätet?

Under 2020 skedde över
16 miljarder dataintrång

En ökning med 1279 % sedan 2015

Det finns en större oro idag för att lösenord och andra känsliga uppgifter ska bli läckta på nätet. Men hur har man egentligen koll på att man är säker? Med Hemsida24 ID kan du njuta av nätet samtidigt som vi hjälper dig att hålla dig skyddad.

I dagens samhälle finns det en rad saker du kan göra för att vara försiktig och proaktiv med din data, kortinformation, epostadresser och lösenord. Tyvärr blir cyberattacker allt vanligare och hackers allt smartare, och ditt främsta vapen för att hålla dig säkrad är tid.

Att kunna agera snabbt när olyckan är framme är avgörande för att lindra eller undvika en större katastrof.

Vi gör din online-närvaro enklare och säkrare med våra integritetsskyddande tjänster och AI-baserade datalösningar där du får varningar i realtid! På så sätt har du tid att agera och förhindra ytterligare konsekvenser.

Snabb fakta

  • Enligt polisen är ID-kapning Sveriges vanligaste bedrägeri. Varje år drabbas fler än 190 000 svenskar.
  • Enligt en Sifo-undersökning utsattes närmare 2 miljoner svenskar för ID-kapningsförsök mellan maj 2020 och maj 2021. Det är fyra försök varje minut.
  • 73 % av svenskarna är oroliga för att få sina identiteter stulna.

Lägg till dina uppgifter

Lägg till de uppgifter som du vill övervaka i Hemsida24 ID. Det kan vara e-post och/eller personnummer. All data kommer sedan att krypteras och hashas för att hållas säker.

En omedelbar kontroll utförs

En historisk kontroll mot tidigare läckta och överträdda data görs omedelbart. Därefter övervakar vi ständigt uppgifterna för att upptäcka nya och framtida läckor. Vi samlar ständigt in och utvärderar massiva mängder data från hela webben, inklusive deep web och darknet.

Om din data har läck

När en hotbild upptäcks varnas du omedelbart via e-post eller SMS. Logga direkt in i portalen när du får larm, så får du en mer detaljerad bild om vad som har hänt och vad du ska göra för att säkra din data. Det är viktigt att agera snabbt!