Förbättringar hos Hemsida24

Postat

I den ständigt föränderliga världen av hemsidor är det viktigt att hålla sig uppdaterad med de senaste trenderna och funktionerna för att möta behoven både våra användare. I det här blogginlägget kommer vi att beskriva två nya spännande funktioner hos Hemsida24.se som gör det ännu enklare att driva sin sajt hos oss!

Ny ”bio” eller Om oss-widget för din hemsida med förenklad länkning till sociala medier.

I dagens digitala tidsålder spelar sociala medier en avgörande roll för att koppla samman med publiken och utöka din närvaro online. Oavsett om du är företagsägare, innehållsskapare eller en individ som vill visa upp ditt arbete är det viktigt att ha ett enkelt sätt att länka dina sociala medieprofiler på din webbplats.

Vår senaste widget i hemsidebyggaren är en Om oss-widget som förenklar processen att länka till dina sociala medier. Denna innovation gör det möjligt för dig att sömlöst integrera sina sociala länkar direkt på din webbplats. Nu är det enklare än någonsin för besökare att koppla upp sig med dina övriga plattformar.

Nyckelfunktioner:

  • Ikonintegration: Sociala länkar kan nu läggas till som ikoner. Detta förbättrar inte bara webbplatsens visuella utseende utan ger också ett igenkännligt och intuitivt sätt för användare att komma åt dina sociala profiler.
  • Anpassningsbara knappar: Den nya biodelen av webbplatsen möjliggör också att användare kan lägga till länkar till valfri URL som knappar. Oavsett om det är en länk till din blogg, portfölj eller en extern resurs har du flexibiliteten att skapa knappar som passar dina specifika behov.

Med dessa förbättringar kan webbplatsägare skapa en sömlös onlineupplevelse för sina besökare, vilket uppmuntrar dem att utforska deras närvaro på sociala medier och koppla upp sig med dem på en djupare nivå.

sociala medier

Förbättrad inställning för flerspråkiga webbplatser: En användarcentrerad approach som kommer uppmuntra till fler köp och mer lojala besökare.

I en alltmer globaliserad värld är det viktigt att kunna rikta sig till en mångfaldig publik för framgången med vilken onlineverksamhet som helst. Webbplatsägare står ofta inför utmaningen att tillgodose användare som talar olika språk. De senaste förbättringarna inom webbutveckling tar upp detta problem genom att förbättra inställningen för flerspråkiga webbplatser.

Nyckelfunktioner:

  • Tydlig visning av målspråket: När användare besöker en flerspråkig webbplats visas målspråket nu tydligt på den första skärmen de ser. Detta enkla men effektiva tillägg informerar omedelbart användare om att de är på rätt plats och säkerställer en smidigare och mer engagerande upplevelse.
  • Användarstyrd standardspråk: En annan märkbar funktion är möjligheten för användare att ändra standardspråket inom butiken. Det ger användarna makten att välja det språk som bäst passar deras preferenser och behov.

Dessa förbättringar är inte bara användarcentrerade utan gör det också enklare för webbplatsägare att nå en bredare publik och tillhandahålla innehåll som klickar hos deras besökare. Det är en win-win-situation som främjar inkludering och tillgänglighet inom den digitala sfären.

flerspråkiga webbplatser

Tycker du att Hemsida24.se låter som något för dig? Läs mer om våra funktioner och se vilket hemsidepaket som passar dig.