Starta en hemsida billigt

Postat

Just nu kan du starta en hemsida billigt billigt! Vi har en stor rabatt på våra olika hemside-paket och du kan välja och vraka för att hitta det som passar dig. Läs vidare så berättar vi mer om vad som passar vem.

Starta en hemsida billigt

För att komma billigt undan när du ska bygga en webbsida eller ehandel är det viktigt att du kan göra så mycket som möjligt själv. Det innebär att du behöver välja en plattform som gör det enkelt för nybörjare. Vad det innebär för dig beror helt på dina skills och vad du har för vision för din webbsida.

Till exempel: Är du en kodexpert men inte sökmotorsoptimering? Är du bra på sökmotorsoptimering men vet inte hur man kopplar på en domän på sin hemsida? Kanske du kanske allt om domäner men ingenting om marknadsföring?

Hos oss ingår sökmotorsoptimerings-guide

Oavsett vilket paket du väljer till din hemsida hos oss ingår alltid en guide för sökmotorsoptimering. På så vis kan du se till att din sajt är optimerad för att ranka så högt och bra som möjligt, och du kan få så många besökare som möjligt, helt utan att betala för det!

Behöver du ett paket med HTTPS?

Behöver du HTTPS eller SSL till din webbplats. I så fall kan vi starkt rekommendera att du väljer vårt mellan eller stora paket. Då ingår HTTPS gratis och du kan automatiskt skydda dina kunders information och ditt varumärke. Vårt lilla paket passar bättre om du vill börja försiktigt och om du tror att det kan ta lite tid innan du får in kunder på din hemsida. Det är dock viktigt att veta att inte ha HTTPS på din webbsida kan innebära att kunder inte vågar handla hos dig.

Betala endast 19kr i månaden första året

Hos oss betalar du just nu endast 19kr i månaden hela första året för din nya sajt. Passa på fram till den 2:a april 2023. Alla våra paket är nu rabatterade upp till 85%! Så billigt!

Standard – 19kr i månaden
Professional – 35kr i månaden
Ebutik – 69kr i månaden

Passa på! Om du behöver hjälp med att välja paket till din webbsida kan du fråga vår kundtjänst. Berätta helt enkelt för dem vad du ska använda din webbsida eller ehandel till, vad du har för förväntningar och vad du har för oro, så hjälper dom dig enkelt att välja rätt och få mer information om vad som passar!
Starta en hemsida billigt