Bygg en ehandel utan kod

Postat

Hos oss kan du bygg en ehandel utan kod. Med vårt verktyg behöver du ingen teknisk förkunskap. Du bygger enkelt med drag n’ drop. Läs mer om hur du lyckas med din ehandel hos Hemsida24.

Vad ska du sälja i din ehandel?

Det finns många olika saker och tillvägagångssätt när du ska lyckas med din Ehandel. Ska du sälja något du tillverkar själv? Är det kanske inte en fysiskprodukt utan coachingtimmar? Ska du köpa in produkter från någon annan som du säljer själv?

Det finns många olika alternativ och beroende på vad som passar dig, passar våra olika paket olika bra. I vårt minsta paket ingår inte SSL och du är lite begränsad i hur många produkter du kan sälja. Dock kan det vara en mycket bra start om du vill börja med att testa dig fram.

Om du däremot vill börja lite mer seriöst kan vi starkt rekommendera att du börjar med vårt mellan eller stora paket. Då riskerar du inte att fastna om du har fler produkter du vill sälja i din ehandel. I båda paketen ingår SSL eller HTTPS gratis. I det största paketet är du dessutom helt obegränsad gällande produkter, perfekt för dig som säljer produkter du köper in ifrån en tredje part!

Bygg en ehandel utan kod

Bygg en ehandel utan kod

I våra paket på Hemsida24 behöver du aldrig oroa dig över att koda. Vår hemsidebyggare ingår alltid gratis så att du slipper oroa dig över kod och krångel. Du drar enkelt in olika element i byggaren och flyttar runt helt utan att behöva oroa dig över att någonting ska gå sönder. Vi har massor med värdefulla funktioner för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Hos oss kan du lätt bygga en sajt på fem minuter.

Automatiskt mobilanpassad hemsida

Din ebutik eller hemsida blir automatiskt mobilanpassad när du bygger i vårt verktyg. Du behöver inte oroa dig över hur något kommer se ut i mobil eller surfplatta även om du bygger på datorn.

Vill du bygga en hemsida med kod?

Isåfall kan vi rekommendera vårt systerbolag Miss Hosting. Där kan du enkelt välja ett hosting till din hemsida eller webbshop och därefter bygga med kod, wordpress eller sitebuilder. Du har ett par fler valmöjligheter, på Hemsida24 fokuserar vi mest på att det ska gå snabbt och vara enkelt så att du kan lägga din tid på något annat.

Vår kundtjänst finns tillgänglig för att hjälpa dig dygnet runt med din webbshop. Dom är jätteduktiga och kan hjälpa dig via chatt, telefon eller email. Visste du att vi har Sveriges nöjdaste kunder? Bli en av dom du också!

Bygg en ehandel utan kod