Skapa hemsida utan att koda

Postat

Hos Hemsida24 kan du enkelt skapa en hemsida utan att koda. Vårt smarta verktyg hjälper dig med allt du behöver till din webbplats eller ehandel. Vill du lära dig mer om hur verktyget funkar? Läs vidare här så berättar vi mer.

Skapa hemsida på 5 minuter

Hos oss kan du skapa en webbsida eller ehandel på 5 minuter. Med vårt verktyg behöver du inga förkunskaper. Det räcker med att du skapar ett konto och sen är du i gång direkt. Du får börja med att välja vad du ska använda din webbplats till. På så sätt hjälper vi dig med ett grundtema så att du kan göra så få ändringar som möjligt. Detta är en mycket uppskattad funktion som gör att du sparar mycket tid och inte behöver börja med en blank canvas. Du får inspiration direkt!

Fyll på med text och bilder

När du har spikat ditt tema och layout är det dags att lägga till text och bilder för din webbplats. Hur mycket och vilken text du behöver beror helt på vad du ska använda din sajt till. Fundera igenom vad dina kunder eller besökare kan behöva veta, detta är såklart olika för olika ändamål. För många lokala företagare kan det vara viktigt att berätta på vilken ort du befinner dig, tänk dig själv hur krångligt det skulle vara om du försöker boka en målare i Skåne, när du själv bor i Göteborg.

Skapa hemsida gratis, prova i 30 dagar

Hos oss kan du skapa en webbsida eller ebutik gratis och därefter välja om du vill fortsätta med tjänsten eller inte. Du kan bygga och polera din sajt utan att betala och därefter välja att köpa ett abonnemang och publicera ditt verk.

Vilket abonnemang passar dig

Vi erbjuder tre olika abonnemang, priserna skiljer sig beroende på hur mycket kapacitet du behöver. Vilket som passar dig beror helt på vad du ska använda din sajt till. Om du ska bygga en ehandel är professionell eller ebutik antagligen bäst för dig. Då kan du lägga upp flera produkter eller obegränsat med produkter utan att bli stoppad av inställningar. Om du däremot bygger en hemsida för ditt stundade bröllop, för att samla information åt dina gäster så räcker det gott och väl med standardpaketet.

Behöver du hjälp? Läs mer här på vår blogg eller kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig gärna! Vi finns här för att göra det så enkelt som möjligt för dig, dygnet runt!

Skapa hemsida