Det har aldrig varit enklare att bygga hemsida

Postat

Det har aldrig varit enklare att bygga hemsida utan kod. Hos oss är det enkelt att lyckas med din hemsida! Vi tycker att du ska ge dig själv lite kärlek och satsa på något du drömmer om. Just nu kan du komma i gång med din hemsida för endast 9kr i månaden första året.

Just nu har vi riktigt bra priser

Vill du bygga hemsida redan idag? Just nu har vi riktigt bra priser på alla våra paket. Du kan köpa vilket hemsidepaket du vill för endast 9kr!

Vi erbjuder just nu otroliga priser på vår hemsidesbyggare, få 95% rabatt! Vår enkla och intuitiva plattform gör det möjligt för vem som helst att skapa en professionell hemsida. Du bygger alltid utan kod. I syfte att göra det helt krångelfritt och för att du ska få så mycket tid som möjligt att fokusera på annat!

Dessutom ingår alltid en SEO-guide för att hjälpa dig att optimera din hemsida och öka synligheten på sökmotorer. Få fler kunder och besökare med SEO!

Vår svenska kundtjänst finns tillgänglig att hjälpa dig via chatt, email eller telefon. Ingen fråga är för stor eller för liten, dom är experter på hemsidor!
bygga hemsida

Vilket paket passar dig?

Det har aldrig varit enklare att bygga en hemsida. Om du behöver hjälp med att välja vilket paket som passar dig. Men om du behöver ännu mer hjälp är du välkommen att kontakta vår kundtjänst!

Standard – just nu 9kr i månaden
Perfekt för dig som vill börja försiktigt. Bygg en liten ebutik eller en enklare hemsida.

Professionell – just nu 9kr i månaden
Vårt mest populära paket! Professionell är lagom stort och SSL ingår gratis. Dessutom får du 1500kr att annonsera för.

E-butik – just nu 9kr i månaden
Var obegränsad från start, bygg en stor ebutik eller robust hemsida. Få 3000kr att annonsera för.

Du kan bygga en ehandel med alla våra paket, men det finns olika begränsningar för hur många produkter du kan ha beroende på vilket paket du väljer. På vår undersida priser kan du jämföra paketen sinsemellan. Emellertid handlar det främst om att du ska välja en prisnivå du känner dig bekväm på, och ett paket som du inte blir begränsad av. Nu kör vi!

Så här gör du om du redan har ett konto:
1. Logga in på ditt konto på Hemsida24 och välj den hemsida du vill uppgradera i listan.
2. Tryck sedan på knappen ”inställningar” uppe till höger väl inne i verktyget.
3. Tryck på uppgradera paket.
4. Välj sedan det paket som passar dig.

Om kampanjen:
Erbjudandet gäller endast nya paket, inte på förlängningar.
Erbjudandet gäller fram till 23:59 den 28:e februari 2023.