Bygg en ebutik hos Hemsida24

Postat

Bygg en ebutik hos Hemsida24, vi har allt du behöver. Med vårt enkla verktyg kommer du i gång på nolltid. Du behöver inte krångla med olika svåra program eller lära dig koda för att lyckas. Det enda du behöver är ett hemsidepaket och en idé för att komma i gång. I det här blogginlägget kommer vi berätta mer om hur du gör.

Vill du skapa en ebutik?

Då har du kommit rätt! Över 20000 nöjda kunder har byggt sina webbshoppar hos Hemsida24. Vi vill att alla som vill ska kunna bygga en framgångsrik ehandel. Du behöver inte lära dig något nytt och du behöver inte kunna koda för att lyckas. Hos oss bygger du helt enkelt med drag n drop. Du kan välja mellan hundratals olika teman som är anpassade för att du ska komma i gång så fort som möjligt.

Välj rätt tema till din ehandel

Beroende på vad du vill sälja i din webbshop kan du välja ett tema som hjälper dig komma i gång så fort som möjligt. Ska du till exempel sälja PT-timmar? Då finns det ett tema som är anpassat för gym. Temat på din mall är anpassat för beroende på vad våra experter tror att du kommer behöva visa på din hemsida. Om du däremot bara ska visa adressen för ditt café så kan du välja temat restaurang, på så sätt sparar du värdefull tid och kan komma online. Så snabbt som möjligt.

Hur många produkter ska du sälja i din ebutik?

Beroende på hur många produkter du ska sälja så passar våra olika paket olika bra. Vårt minsta paket kan kännas något begränsande om du vill sälja flera produkter. Det är dock absolut billigast att komma i gång med. Dock är det viktigt att tänka på att vårt minsta paket, standard, inte innehåller SSL. SSL är mycket viktigt för att dina kunder ska känna sig trygga med din sajt. Utan SSL kan du inte garantera att dina besökares information är säkert, vilket kan bli ett problem om du vill att folk ska våga betala i din webbshop.

Hos oss Hemsida24 ingår också en rad smidiga betallösningar som hjälper dig snabbt och smidigt utan att du behöver signa dyra avtal med en tredje part.

Vi skulle vilja hävda att det är det snabbaste, smidigaste och billigaste sättet att starta en egen webbshop! Läs mer om våra priser här.