Vill du skapa en egen hemsida?

Postat

Har du ett företag, hobby eller förening som du ska skapa en egen hemsida till? Drar du dig för att ta tag i det? Känns det kanske lite jobbigt och krångligt? Oroa dig inte! Hemsida24 finns nämligen för att göra det enklare för privatpersoner, företagare och föreningar att synas på nätet. Här kommer vi beskriva hur du går till väga för att bygga din webbplats hos oss.
 

Skapa en egen hemsida med drag n drop

Vi har byggt världens bästa drag n’ drop verktyg. Hos oss bygger du helt enkelt din hemsida utan att koda. Det behöver ingen teknisk förkunskap och du kan enkelt dra och släppa element som du vill använda dig utav på din hemsida in i byggaren, och så finns dom där automagiskt.
 
Det finns mängder av element att välja. Vill du ha mycket bilder? Det finns! Vill du ha mera text? Det löser du med ett par klick. Vill du ha ett kontaktformulär och generera leads? Det är bara att klicka och dra in på rätt ställe.
 
skapa en egen hemsida

Välj ett tema för vad din hemsida ska användas för

När du öppnar verktyget för att skapa din egen hemsida får du dessutom välja vad den ska användas för. Baserat på det kommer vår AI hjälpa dig ta fram en mall som gör att du kommer i gång snabbt och enkelt. Om du till exempel ska sälja PT-timmar eller klasser så kan du välja gym. Då vet vi att du vill ha plats för fina bilder, ett par platser att sälja dina timmar eller medlemskap.
 
Om du däremot bara vill visa adressen, kontaktuppgifter och menyn till din restaurang eller café så kan du välja ett enklare tema där det inte finns några köpknappar eller produktalternativ.
 
Allt för att du ska komma i gång så snabbt och enkelt som möjligt.

Hos oss kan du också köpa en domän när du skapar en egen hemsida

Domänen är namnet eller adressen till din webbplats. Det är den dina besökare knappar in för att hitta till dig. Hos oss kan du välja mellan 650 olika domänändelser, till exempel .SE, .NU, .COM och så vidare. Du kan enkelt registrera din domän samtidigt som du köper ditt paket och därefter kopplas den på till din hemsida.
 
Hos oss bygger du och hanterar din webbplats eller ehandel utan krångel och utan teknisk förkunskap. Om du skulle behöva hjälp finns vi givetvis här för dig dygnet runt årets alla dagar. Du kan nå vår kundtjänst via chatt, telefon eller email.