Ska du starta eget företag 2023?

Postat

Om ett av dina nyårslöften är att du ska starta eget företag så behöver du allt som oftast en hemsida. Hos Hemsida24 kan du enkelt bygga en webbplats till ditt nystartade företag utan att lägga massor med pengar på dyra utvecklare eller webbdesigners.

 

Undersökningar visar att vi svenskar blir modigare när det gäller att starta eget och det behöver inte alltid handla att du ska byta jobb. Med en svagare krona och högre inflation kan det också vara en trygghet att starta en sidoverksamhet eller få lite extra pengar i kassan.

Varför Hemsida24 passar bra om du ska starta eget företag:

1. Hos oss bygger du din sajt helt utan att koda. Du jobbar helt enkelt med drag and drop. Du börjar med att välja en mall till din nya sida och därefter drar du in element på din sajt. Det kan vara kontaktformulär, bilder, textboxar eller annat som du behöver.

 

Skapa upp en email på din domän

Hos oss kan du enkelt ska en proffsig email på din domän. Det enda du behöver är ett eget domännamn och till exempel ett Google workspace-konto. Då kan du enkelt skapa upp emailkonton som support@dittföretag.se eller bokning@dittföretag.se. Detta kommer ge ett högre förtroende, och lyfta ditt varumärke. Dessutom finns det andra fördelar, som ny företagare har du kanske inte flera anställda. Här kan du sköta dina olika emailkonton på ett och samma inlogg.

 

Välj ett bra domännamn till ditt företag

En viktig del av att starta eget företag och bygga en hemsida är att ha ett stabilt namn och domännamn. Det kan vara svårt att välja och svårt att veta vad som känns bra. Om du har en idé om vad du vill kalla ditt företag, kolla genast om domänen är ledig. Det kan vara en god idé att säkra ditt domännamn direkt och inte vänta för länge. Någon annan kan lyckas knipa det före dig och det kan bli en ruskigt dyr historia att behöva köpa tillbaka domänen eller rebranda ditt företag.

 

Vill du veta mer om våra olika paket; Standard, Professionell och Ebutik? Kontakta vår kundtjänst eller läs mer om våra priser här.

 

starta eget företag