Att bygga en hemsida

Postat

Att bygga en hemsida behöver inte vara så svårt. Hos Hemsida24 kan du enkelt bygga din hemsida med drag and drop, också kallat dra och släpp-verktyg. Här har vi listat några fördelar med att välja oss och drag and drop till din nya sajt.

Att välja ditt domännamn

Ditt domännamn är det som visas i URLen när någon besöker din hemsida. Det är viktigt att se till att detta är lätt att komma ihåg och representerar ditt företag och vad du gör.

Om du redan har en domän kan du givetvis använda den hos oss. Du behöver alltså inte köpa ytterligare ett domännamn bara för att du har köpt ett hos någon annan.

Om du inte äger en domän kan du söka hos oss för att se vad som finns ledigt. Kom ihåg att du inte kan använda Å, Ä och Ö i URLen. Å och Ä kommer se ut som ett A, och ett Ö kommer ses ut som ett O. Ta en riktig funderare på om du har döpt ditt företag till något som plötsligt betyder något helt annat utan prickarna.

Bygg en hemsida utan att koda

Tack vare vårt verktyg för att bygga hemsidor kan du enkelt skapa en webbplats helt utan kod. Detta innebär att du drar in olika element på din sida och du behöver inte oroa dig över höga kostnader det kan innebära att anlita en utvecklare.

När du ska bygga en ny sajt är det viktigt att först fundera över vad den ska användas till och vem som kommer använda den. När du skapar en ny webbsida hos oss kan du först välja mellan massor med olika teman. Dessa kan vara en bra hjälp på vägen. Välj mellan gym, cafe, ebutik, restaurang och så vidare. Då genereras en mall som är utmärkt att börja med.

Därefter fyller du på med dina egna element. Det är vad du säljer, din adress (om det är relevant), dina kontaktuppgifter, eller kanske ett kontaktformulär. Du kan också lägga till dina egna bilder för att visa vad du har gjort förut. Just nu har vi 50% rabatt på alla paketen för nya hemsidor!

SEO-verktyg

Hos oss ingår en SEO-guide i alla våra paket. SEO, eller search engine optimization, är det bästa sättet att ranka bättre och få fler kunder till din hemsida. Vårt SEO-verktyg hjälper dig att optimera din hemsida.

Om du vill ha en ännu mer robust produkt kan du dessutom köpa till vårt SEO-verktyg. Det har hjälpt hundratals av våra kunder att ranka bättre och få fler kunder och besökare. Med fler kunder och besökare kan du tjäna ännu mer pengar, eller nå ut med ditt budskap till fler personer.

Är du redo att börja bygga? Läs mer om våra olika paket och kontakta vår kundtjänst om du har några frågor eller funderingar kring vilket som passar dig bäst.

 

Att bygga en hemsida