Har du haft en gratis epost hos oss?

Postat

Här kommer lite viktigt information om du har haft en gratis epost hos oss. Det har varit en tilläggstjänst i det gamla verktyget. Om du som kund har e-post via Google Workspace så gäller detta alltså inte dig.  
 

Haft en gratis epost hos oss?

Denna tjänst har varit ett samarbete med leverantören GleSYS där våra kunder beroende på paket kunnat lägga till 3-15 e-postadresser på själva kontot utan kostnad.
 
Tyvärr är det så att samarbetet med GleSYS kommer att avslutas den 1:a januari 2023 vilket innebär att du från och med då inte kommer kunna använda din e-posttjänst via GleSYS som driftas av oss. Som ni vet sker det prishöjningar globalt i och med världsläget, och även GleSYS har valt att höja sina priser.
 
Detta innebär att vi inte kommer kunna erbjuda tjänsten längre. Om du har din gratis epost via den här tjänsten idag är det hög tid att fundera över hur du vill göra framåt. Vi är mycket ledsna över att behöva avbryta tjänsten, men med de prishöjningarna som väntar har vi tyvärr inget val.
  

Ett annat alternativ

Hemsida24 erbjuder ett annat alternativ om du vill fortsätta med din eposttjänst hos oss. Google workspace är ett stabilt alternativ där du får ut väldigt mycket tjänst för pengarna! Det är superenkelt att installera och du har hela 30GB lagringsutrymme! Dessutom har du både vår och Googles egen support tillgänglig om du har några funderingar.

har du haft en gratis epost hos oss

Google Workspace – Perfekt för både stora och små företag

Från just nu 59kr i månaden 40kr rabatt

  • Enkel installation
  • E-post för företag via Gmail
  • Video- och röstkonferenser
  • Säkra meddelanden till teamet
  • Dela kalender
  • Dokument, kalkylark & presentationer
  • 30GB lagringsutrymme
  • Support dygnet runt

Vi garanterar 99,9% drifttid för din e-post. Företagets data skyddas av en rad säkerhetsfunktioner, spamskydd och automatisk säkerhetskopiering.

 

Har du några frågor eller funderingar?

Iså fall är du varmt välkommen att ta kontakt med vår fantastiska kundtjänst via chatten när du är inloggad på ditt konto eller på support@hemsida24.se. Vi hjälper dig gärna!