Hemsida utan webbhotell

Postat

I vanliga fall behöver du hosting eller ett webbhotell när du skapar en hemsida, men hos oss kan du skapa en hemsida utan webbhotell!

Webbhotell är det utrymme på internet som gör att din webbplats är synlig och tillgänglig på nätet. I vanliga fall måste du ha någon typ av hosting för att din webbplats ska synas på nätet. Men vi har valt att göra det så enkelt som möjlig för dig. Hos oss behöver du inte göra några krångliga val, du behöver inte sätta dig in i tekniken eller veta vad du ger dig in på. Du köper ett paket och därefter funkar det bara, hur skönt låter inte det?
 
Hos Hemsida24 behöver du egentligen bara två saker: En domän och ett paket. Sen kan du bygga din hemsida eller ebutik hur du vill! Våra mallar hjälper dig bygga en riktigt proffsig sajt, oavsett vad du ska använda den till. Du får hjälp med layout, fonter och färger som passar ditt varumärke och det du vill framhäva på din webbplats.
 
Webbdesign handlar mycket om att sätta ihop elementen på din webbplats, som text, bilder och videor, i ett attraktivt format som ger en trevlig användarupplevelse. Hos oss behöver du inte vara någon expert. Vårt verktyg hjälper dig, och du behöver inte vara teknisk eller skriva en enda rad med kod.
 

Att köpa domännamn

En domän är namnet på din webbplats. Du kan välja mellan många olika domäner, men vi erbjuder de bästa priserna för domäner. Om du vill ha .SE, .COM. .NU eller .ONLINE är helt upp till dig. Vi har massor med alternativ att välja mellan. Priserna varierar något mellan olika domänändelser, men du kan enkelt söka på vilka domännamn som finns tillgängliga här.
 

Kundtjänst dygnet runt

Hos oss får du alla fördelarna med att driva en webbplats, men du behöver inte betala för ett webbhotell. Även om vi utlovar marknadens minst tekniskt krävande produkt, kan det såklart hända att du har frågor om din hemsida, ditt paket eller abonnemang. Hos oss kan du nå vår kundtjänst dygnet runt. Supporten tillhandahålls av professionell och kunnig personal, via e-post, livechatt och telefon.
 
Vi är mycket stolta över vår kundtjänst, och i skrivande stund har dom över 4,8 av 5 möjliga stjärnor på trustpilot, med över 800 recensioner. Du är med andra ord i väldigt goda händer!

hemsida utan webbhotell

Läs mer om våra paket under priser!