Marknadens bästa VPN

Postat

En VPN kan användas till mycket. Vi är stolta över att erbjuda marknadens bästa VPN till ett riktigt förmånligt pris. Hos Hemsida24 kan du enkelt skaffa en VPN som du kan använda både privat och till ditt företag.
  
VPN för säkerhet
Att använda en VPN är ett utav de enklaste sätten att skydda sig på nätet. Det är en billig försäkring för att undvika hackers, tjuvar och marknadsförare på nätet. Med VPN blir du helt anonym och ingen kan se vem du är eller vad du gör. En VPN krypterar all din data så att den inte går att kopplas till dig.
  
Utan en VPN är du egentligen helt oskyddad och nyfikna ögon kan se vem du är och vad du gör. Du är exponerad för marknadsförare, hackers och statlig övervakning.
  
En VPN är därmed en billig försäkring både för dig som privatperson och din integritet, men också för ditt företag.
  
VPN för streamingutbud
Du kan också använda marknadens bästa VPN för att få tillgång till ännu större utbud hos dina bästa streamingtjänster. Vår VPN är byggd för att inte kunna upptäckas av streamingtjänster.
  
Visste du till exempel att på amerikanska Netflix har du tillgång till över 5000 titlar. Men i Sverige får du endast 38% av utbudet. Och ändå betalar du fullpris. Visst kan det kännas orättvist?
  
Men det handlar ju inte bara om volym, många av våra favoritserier och filmer finns på amerikanska Netflix, men vi har inte tillgång till dom. I alla fall inte utan en VPN.
  
marknadens bästa VPN

Just nu kan du prova vår VPN för endast 1049kr ex moms för ett helt år. Eller om du vill prova vår VPN i tre månader, så kan du just nu köpa 3 månader till 289kr ex moms!
  
Om du vill läsa mer om VPN och hur det kan hjälpa dig kan vi starkt rekommendera att du kikar in på vår undersida om VPN här på hemsidan. Du kan också höra av dig till vår kundtjänst. Vi berättar gärna mer!