Vad kan vi hjälpa dig med?

Postat

Hos Hemsida24 kan du få hjälp dygnet runt med din hemsida. Vi brinner för att hjälpa dig och det är viktigt för oss att du får det stöd du behöver.
  
Vad kan vi hjälpa dig med? Undrar du kanske vilket paket som passar dig?
Iså fall kan du ringa, mejla eller chatta med oss för att få hjälp med vad som passar dig och dina behov bäst.
  
Vår kundtjänst har år av erfarenhet och är vana vid att hjälpa till med att förklara skillnaden mellan våra olika paket och vad som passar för vilken typ av hemsidor.
  
Visste du att vår kundtjänst har över 4,8 stjärnor av 5 möjliga på Trustpilot?
Vi är sjukt stolta över detta, och en av anledningarna till att vi har så bra betyg är för att vi gärna hjälper våra kunder med både proaktivt för att förebygga problem. Men också i stunden när någonting väl dyker upp.
  
Du kanske är jättenöjd med ditt paket men undrar hur du kan få fler besökare till din hemsida. Vi har ett superbra SEO-verktyg som hjälper dig ranka bättre på Google. Du behöver inga förkunskaper och det är mycket enkelt att använda sig utav. Genom att ranka bättre på Google får du fler besökare och mer relevant trafik till din hemsida. Med mer relevanta besökare kan du också sälja fler produkter eller nå ut med ditt budskap till fler personer.
 
 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Eller vill du ha en lösning för hur du kan kommunicera med dina kunder?
Då kan du använda dig utav vår nyhetsbrevs-funktion där du enkelt kan kontakta dina kunder med nyheter eller erbjudanden. Detta är ett fantastiskt sätt att sälja fler produkter och tjäna mer pengar eller påminna dina kunder om olika saker. Du bygger enkelt dina nyhetsbrev med drag n drop, precis som du bygger din hemsida. Enklare än så blir det inte!
  
Läs mer på vår hemsida eller hör av dig till oss så berättar vi gärna mer!