Skicka nyhetsbrev till dina kunder med Hemsida24

Postat

Skicka nyhetsbrev till dina kunder med Hemsida24! Vill du nå dina kunder med nyhetsbrev och kampanjer? Vill du sälja fler produkter eller hålla dina besökare uppdaterade om olika nyheter? Vi tänkte väl det!
  
Med Hemsida24 kan du skicka nyhetsbrev enklare än någonsin. Tack vare vårt otroliga verktyg behöver du varken kunna koda eller våra någon email-marknadsförare för att lyckas.
  
Skicka nyhetsbrev till dina kunder med Hemsida24
Med vårt verktyg för nyhetsbrev kan du skicka i princip hur många nyhetsbrev som helst. Våra paket sträcker sig från 5 000 till 50 000 nyhetsbrev i månaden. Med vårt största paket Ultimate gold kan du skicka hela 50 000 nyhetsbrev i månaden. Om du behöver skicka fler än så kan du kontakta oss så löser vi det tillsammans!
  
Det vanligaste paketet är Nyhetsbrev Pro. Då har du möjlighet att skicka
10 000 i månaden. Vilket är ganska lagom för många olika typer av hemsidor och företag.
  
Se alla paket på vår hemsida.
  
Enkel byggare
Du bygger enkelt dina nyhetsbrev med drag n drop-funktion. Du slipper alltså gå in i koden som med det kan vara när du ska bygga ett nyhetsbrev hos en annan klient. Vi vill att det ska vara snabbt, smidigt och enkelt. Precis som när du bygger din hemsida hos oss.
  
I våra olika paket ingår givetvis avancerad statistik så att du kan se vad dina kunder gillar och inte. Du har också obegränsat med kontakter och har ingen daglig sändningsgräns.
  
Få fler att öppna dina nyhetsbrev
Det finns många trick för att få fler att öppna dina nyhetsbrev. Försök att inte ha en för lång subjectline när du skickar. Gärna runt eller under 50 tecken, inklusive mellanslag. Då kan dina mottagare på ett enkelt sätt se vad du vill informera dom om. Det kan också vara bra att lägga en stund på sin subjectline och tänka ut en riktigt slagkraftig och intressant ämnesrad. Det kan också vara fördelaktigt att använda sig utav emojis, men om det är passande beror också på vad du är i för bransch.
  
Skicka nyhetsbrev till dina kunder med Hemsida24
  
Få fler att klicka på dina nyhetsbrev
Klicken i dina nyhetsbrev är viktiga, dom avgör hur intresserade dina mottagare är utav olika produkter. Målet är att ditt nyhetsbrev är en teaser för den faktiska produkten du vill sälja. Samma gäller om du endast vill sprida information. Då kan du publicera de viktigaste delarna i ditt nyhetsbrev och låta resten läsas på din hemsida.
  
Lycka till!