Välj rätt paket till din hemsida

Postat

Välj rätt paket till din hemsida tack vare vår guide. Det finns en rad olika saker att tänka på för att välja rätt. Alla våra paket är optimerade för att vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig. Vi vet att det kan kännas som en djungel, därför har vi satt ihop en liten guide med saker som kan vara bra att tänka igenom innan du väljer vilket paket som passar dig bäst.
 

I alla våra paket ingår en fantastiska sitebuilder, i den bygger du snabbt och enkelt din sida helt utan teknisk förkunskap. Du behöver inte kunna koda eller Den hjälper dig genom att fråga vad du ska använda din webbplats till. Därefter får du upp förslag på hur layouten kan se ut. Detta gör det mycket enkelt att komma igång. Därefter får du välja vilka färger och typsnitt som passar ditt varumärke bäst. Du kan enkelt lägga till grafik och text som gör din sajt personlig.
 

Dessutom blir din sajt alltid mobilanpassad med vårt sitebuilder-verktyg. Även om du bygger sajt från din dator kommer den se professionell ut i både mobil och surfplatta. Det ingår också en Google Ads-kupong till ett värde av 750kr så att du kan börja annonsera för din nya webbplats. 
 

Välj rätt paket till din hemsida

Vilket paket som passar dig beror lite på vad du ska använda din webbplats till. Om du ska starta en ebutik så passar beror det främst på hur många olika produkter du vill kunna lägga till.
 

Paketet standard passar dig som vill börja försiktigt. Det är ett paket som passar mindre webbshoppar. Du kan lägga upp 5 produkter. Däremot ingår inte HTTPS i standardpaketet. HTTPS är mycket viktigt för att säkerheten för dina kunder, och för trovärdigheten av ditt varumärke.
 

Paketet Professionell är ett alternativ som passar bra för många att börja med. Då kan du lägga upp 15 olika produkter och HTTPS ingår! Det kommer ge dig ett proffsigt intryck från start.

 

Paketet Ebutik passar dig som vill börja helt utan begränsningar. Där ingår HTTPS och du har inga begränsningar gällande din webbshop.
 

Oavsett vilket paket du väljer, så ingår alltid vår fantastiska kundtjänst. Här kan du få hjälp dygnet runt, med vad som helst. Ring, mejla eller chatta med oss så hjälper vi dig gärna!

välj rätt paket till din hemsida

Det går givetvis att skala upp eller ner utefter dina behov. Läs mer i vår jämförelse mellan de olika paketen här.