Designa hemsida utan teknisk förkunskap

Postat

Hos Hemsida24 kan du designa hemsida utan teknisk förkunskap.
Vi är väldigt stolta över hur enkel vår sitebuilder är. Den är väldigt intuitiv och lätt att förstå, och den möjliggör att vem som helst, oavsett bakgrund kan komma i gång och bygga en riktigt proffsig webbsida eller ehandel på ett par minuter.

 

Välj paket

Det finns två vägar att gå innan du når vår hemside-byggare, antingen väljer du ett utav våra tre paket och kommer i gång ”på riktigt” direkt. Eller så får du prova gratis i 30 dagar innan du väljer ett paket. Efter 30 dagar behöver du välja ett utav paketen för att din webbplats fortfarande ska synas på nätet.

 

Beroende på vad du ska ha din webbplats till är de olika paketen olika bra för dig. Om du är osäker på vilket paket som passar dig är du varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst så guidar vi dig.

 

Vi har försökt göra det så tydligt för dig beroende på vad du ska ha din sajt till. Om du ska ha en ehandel på nätet behöver du lite mer kraft i din hemsida än om du bara vill ha lite information om tex adress och öppettider till din fysiska butik.

 

Det ingår mängder med bra tillägg i våra olika paket och om du skulle behöva kan du givetvis byta till ett annat paket senare.

 

Vad är din webbsidas syfte?

Efter att du har skapat ditt konto och valt paket får du välja vad din webbsida ska göra. Det beror på vilken bransch du är i, vad du försöker sälja eller vilken typ av tjänst du tillhandahåller. När du har fyllt i detta så kommer vi automatiskt ge dig förslag. Välj från en mängd olika teman och mallar. Detta för att du så lätt som möjligt ska kunna komma i gång. Tanken är att dessa teman ska passa de behov vi tror att du har, tex vilken information du behöver ge dina besökare eller om du har en produkt där besökarna förväntar sig att se mer bilder eller text och så vidare, allt för att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång.

 

Du får också välja stil på när du ska designa hemsida. Vi har hur många olika versioner som helst, och dom innefattar både hur texten kommer ser ut, och vilka färger du vill använda dig av. Här finns verkligen något för alla och om något så är det nästan svårt att välja. Det finns så massor med snygga kombinationer!

 

Designa hemsida

När du har kommit så lång är det dags att börja designa hemsida. Fyll på med text och bilder som du vill använda. Det är nu du får sätta din prägel på din sajt. Vad vill du att dina kunder och besökare ska få se? Det behöver inte vara så krångligt, tänk på vad som är viktig information för dina kunder eller besökare att veta, och vad som är viktigt och intressant att berätta om din verksamhet.

 

Om du erbjuder en tjänst som är väldigt lokal till ditt närområde kan detta vara bra att nämna. Det är också bra att beskriva vad du gör. Eller vad du kan hjälpa till med och vad du är bra på. Utgå alltid ifrån att den som läser på din sajt kanske inte vet vem du är eller hur du kan hjälpa dom.

Hur lång tid tar det?

Du väljer själv hur mycket tid du vill lägga ner när du ska designa. Ett tips kan vara att inte lägga för mycket tid och fastna. Det kan vara bättre att få in all den viktigaste informationen och publicera. Då får du känslan av att du är i gång och online. På så sätt kan du komma upp på nätet och synas för potentiella kunder eller besökare. Det hjälper dig också se exakt vad dom ser. Du kan såklart alltid gå tillbaka och ändra, redigera eller uppdatera saker om du känner att du behöver det.

 

Ibland behöver också saker få marinera lite innan du vet exakt hur du vill ha det. Men allt som allt, om du bara vill ha upp din sajt snabbt och enkelt så behöver det inte ta mer än ett par minuter.

 

Om du har några frågor eller funderingar, eller om du har kört fast. Hör av dig till vår kundtjänst så hjälper vi dig såklart! Hemsida24 känner mycket stolthet i att hjälpa våra kunder. Vi kan ju så gott som allt som rör nätet, du är i goda händer med andra ord!

designa hemsida

Vi vill också passa på och tipsa om vår blogg, den innehåller mängder med bra tips, tillvalsprodukter och annat matnyttigt. Om det finns någonting du skulle vilja läsa mera om är det bara att du hör av dig till oss. Vi skriver gärna fler artiklar om detta.

 

Välkommen till oss!