Domännamn ingår just nu hos Hemsida24!

Postat

Nu ingår ett domännamn i alla våra paket, och dessutom har vi riktigt bra priset, oavsett vad du tänker använda din sajt eller ehandel till. I alla våra paket ingår just nu en domän, köp ett paket och registrera en .SE-domän så får du den gratis första året.

Hemsida24 finns för att göra det så enkelt som möjligt för dig att nå dina drömmar. Med våra paket kan du enkelt bygga en webbplats och investera i din framtid! Tack vare vårt enkla verktyg för hemsidor kan du bygga en sajt helt utan att koda. Det är så smidigt att du kan bygger med drag n’ drop-teknik.

Du får har dessutom Sveriges bästa kundtjänst till ditt förfogande när du vill, dygnet runt! Allt för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Vår kundtjänst har 4,8 av 5 stjärnor på Trustpilot. Hos oss kan du lita på att få den hjälp du förtjänar.

 

domännamn

 

Domännamn ingår just nu!

Bara den här veckan får du en gratis SE-domän när du köper ett paket hos oss. Oavsett vilket paket du väljer så ingår din domän!

 

Standard

Det lilla paketet för dig som vill börja försiktigt, här får du tillgång till allt du behöver för att komma igång snabbt. Det enda minuset är att det tyvärr inte ingår tyvärr inte HTTPS.
.SE-domän ingår första året
19kr/ månad (ord. pris 129kr /månad)

 

Professionell

Paketet för dig som vill ha många möjligheter. Här kan du bygga en mellanstor webbshopp med flera olika produkter.
.SE-domän ingår första året
Hemsida24 VPN ingår första året
35kr/ månad (ord. pris 199kr /månad)

 

E-butik

För dig som vill vara helt obegränsad från start. Bygg en snabb och kraftfull webbplats, eller fyll din ehandel med hur många produkter du vill.
.SE-domän ingår första året
Hemsida24 VPN ingår första året
69kr/ månad (ord. pris 349kr /månad)

 

Våra paket är skräddarsydda

Välj det paket som passar dig och din nya hemsida eller webbshop, med vårt verktyg bygger du enkelt helt utan teknisk förkunskap.

Alla paketen är skräddarsydda för att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att komma igång, vi vill dock påpeka att HTTPS endast ingår i våra två större paket. S:et i HTTPS indikerar bevisar att din webbplats är en trygg och säker plats för dina besökare!

Erbjudande gäller inte vid förlängning av ett befintligt paket. Kampanjen pågår mellan 19:e och 25:e September 2022. Passa på nu!

Vill du veta mer om oss? Du hittar mer information här på bloggen och du är varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst om du har några frågor eller funderingar.