Få hjälp med SEO på din hemsida hos Hemsida24

Postat
Att få hjälp med SEO för en hemsida behöver inte vara dyrt eller komplicerat. Vi vill att det ska vara så enkelt som möjligt att få en bra hemsida hos oss på Hemsida24. En bra hemsida ska förstås också synas och få många besökare och det har vi en kostnadseffektiv lösning för med vårt SEO-verktyg!
SEO gör en stor skillnad när det kommer till hur lätt din hemsida ska vara att hitta. Vi har ett verktyg som hjälper till med detta men mer om det sedan.
Google Sök

Vad är SEO?

Första steget är att veta vad SEO egentligen är för något. SEO-optimering står för Search Engine Optimization (Sökmotorsoptimering). SEO-optimering av din hemsida handlar om hur du skapar innehåll som är optimerade för att hittas av sökmotorer för att du ska kunna ranka så högt som möjligt. Den största sökmotorn att ranka högt i idag är Google. Därför är det viktigt att hänga med i de uppdateringar som Google gör för att veta hur man ska gå tillväga för att lyckas ranka högt på Googles förstasida. Google gör kontinuerligt ändringar i deras algoritmer som bestämmer hur ditt innehåll rankar och därför kommer din SEO-strategi behöva ändras i samma takt som dessa uppdateringar. För att det ska vara praktiskt genomförbart är det skönt att ha ett verktyg som kan ge lite extra hjälp med SEO och regelbundet ge dig en information du behöver för att hänga med.

Vårt SEO-verktyg

Nu till vårat verktyg, det hjälper dig att scanna din hemsida och ger månatliga rapporter för vad som behöver göras. Verktyget hjälper dig alltså skapa en marknadsplan för hur du bäst ska lägga upp din sökmotorsoptimering. Du får också direkt i verktyget tips och förslag på åtgärder så du vet vad du kan ändra eller lägga till på din hemsida för att förbättra din rankning.
För att hitta det paket som passar dig bäst gå till våran hemsida och jämför våra SEO-paket. Är du osäker på vilket paket du ska välja eller har du frågor? Tveka inte att kontakta våran support via chatten eller via e-post till support@hemsida24.se
När du sedan beställt ett av paketen så är det väldigt enkelt att komma igång med SEO-verktyget. Logga in i verktyget genom knappen inställningar och välj sedan SEO verktyget i menyn. Följ installationsguiden som du möts av när du loggat in, det tar bara en minut att komma igång!

Illustration av de steg som krävs för att komma igång med SEO-verktyget